Αγαπητέ κύριε Ταξίαρχε Μαστιχιάδη, κάποτε ενημερώνοντας τις αστυνομικές αρχές του εξωτερικού για τα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα δεχθούν στα τρένα δέχθηκα πλήθος απειλών κυρίως από ελληνόφωνους.

Μια εβδομάδα αργότερα, άρχισαν συλλήψεις σε ευρωπαϊκές πόλεις από σχετικές απόπειρες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Και αυτό το αναφέρω σαν μια περίπτωση από τις τόσες δράσεις υπέρ της κοινωνίας. 
Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν μου λένε, ότι είμαι απρόβλεπτος. Οι εκτιμήσεις μου, χωρίς να είμαι προφήτης, επαληθεύονται και οι προβλέψεις μου για διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις με σχετική χρονική απόκλιση  επιβεβαιώνονται.

Προς θεού, μη με θεωρήσετε εγωκεντρικό. Απλά αναφέρω αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Κάποιος που πραγματικά εξακολουθεί να με αγγίζει με τις ενέργειες του είστε εσείς. 

Αυτό το αποδείξατε στις 28 Δεκεμβρίου 2019, όταν ντυμένος ως Τζόκερ μοιράζατε επιστολές έξω από την Ελληνική βουλή!

Και, έως τώρα δημοσίευσα κάθε ενέργεια σας από "εξτρεμιστικές" κινήσεις μέχρι επιστολές σας προς ολόκληρο το κυβερνητικό σχήμα.

Είναι πολλοί αυτοί που παρατηρούν αυτό που βιώνουμε σήμερα με την πανδημία covid-19 και, λένε ότι δεν έχει καμία σαφήνεια και ορισμένες φορές κανένα συνειρμό αυτό που βιώνουμε με εκείνο που αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ.
Συγνώμη, αλλά όλο αυτό θυμίζει ένα παραλήρημα ενός υβριδικού τρομοκρατικού χτυπήματος κατά της ανθρωπότητας.

Η κυβέρνηση παγώνει τον χρόνο γιατί δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας. Ενώ οδηγεί την πατρίδα σ' ένα ακόμη κλινικό θάνατο της οικονομίας μας, που  θα επιφέρει άλλα  θηριώδη μνημόνια.

Η έρευνα των αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών, όπως μαθαίνουμε φωτογραφίζει συγκεκριμένα συμφέροντα και ανθρώπους από όλο αυτό που ζούμε.

Τελικά, κ. Μαστιχιάδη, ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;  
Εσείς δεν βλέπεται ότι πλανιέται μια επαναλαμβανόμενη  αναξιοπιστία;

Δεν είναι δυνατόν να προσέχουμε τους ηλικιωμένους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους γείτονες και όλους τους κλειδαμπαρωμένους Έλληνες, αλλά παράλληλα να εισέρχονται και να γίνεται εγκατάσταση στην ενδοχώρα ομάδων αλλοεθνών.

Ουδέποτε κ. Ταξίαρχε, αστυνομικές δυνάμεις Πασχαλιάτικα φύλαγαν με πολιτικά χριστιανικούς ναούς για να εμποδίζουν την εισροή πιστών.

Ήδη βγαίνουν μελέτες σε όλο τον κόσμο, που δείχνουν τη σκηνοθεσία και το θέατρο που υφιστάμεθα στην Ελλάδα.

Δυστυχώς,  πονώ γιατί φαίνεται πως η καταστροφή που έρχεται θα είναι μεγάλη.

Ποιος θα βοηθήσει αυτό το λαό από την πείνα και την ανέχεια που θα ακολουθήσει;

Προχθές, ο γνωστός κος Τόμσεν, που όλοι τον ξέρουμε, πρόβλεψε ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί ιδιαίτερα σκληρά. Τόσο ο ίδιος, όσο και το ΔΝΤ εκτιμούν ότι θα έχουμε 10% ύφεση, έκρηξη ανεργίας στο 22,3% και επιδείνωση της βιωσιμότητας του χρέους.

Δεν θέλω να μιλήσω για κούφια λόγια που μας έχει φλομώσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, όπως για τα περήφανα νιάτα και τα τιμημένα γηρατειά.

Παρ' όλα αυτά είναι κάτι πιο βαθύ που με κάνει να απευθύνομαι προς εσάς, διότι στο πρόσωπό σας βλέπω όλους τους έφεδρους ανεξαρτήτου βαθμού και γνώσεως. 
Ας δείτε αυτά όλα που σας αναφέρω σαν μια φωνή που ορκίστηκε να φυλάει πίστη στην πατρίδα και ντρέπεται γιατί αυτό το κράτος που μας πρόδωσε σιωπά .... 


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

Με εκτίμηση 

Νικ. Αλ. Αργυρίου
Διαχειριστή ιστοσελίδας ΙΩΚΗ


 Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger