Σύμφωνα με το σάιτ kstp.com, στο άρθρο τους με τίτλο : 

George Floyd, fired officer overlapped security shifts at south Minneapolis club








Ο Τζορτζ Φλόιντ και ο τώρα πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Τσάββιν εργάστηκαν σε ασφάλεια στο κλαμπ El Nuevo Rodeo στη οδό Lake, σύμφωνα με τη Maya Santamaria. Η Santamaria ήταν ιδιοκτήτρια του κτηρίου για σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά πούλησε τον χώρο τους τελευταίους μήνες.


Ο Τσάββιν ήταν ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός μας για σχεδόν τα 17 χρόνια που ήμασταν ανοιχτοί σαν επιχείρηση”, δήλωσε η Σανταμαριά. «Δούλευαν ταυτόχρονα (Φλοϊντ και Τσαββίν) απλά ο Τσάββιν δούλευε έξω ενώ οι σεκουριτάδες ήταν μέσα».

Πέντε ερευνητές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν  με τον δικηγόρο του Chauvin και με το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης, αλλά δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να πάρουν μια απάντηση για αυτή την ιστορία.


Οι γείτονες δεν ήξεραν ότι ο αστυνομικός Derek Chauvin ήταν αστυνομικός:




Το περίεργο είναι πως το πρώτο χτύπημα έγινε από έναν διαδηλωτή ντυμένο στα μαύρα με αντι-ασφυξιογόνα μάσκα και να κρατάει ομπρέλα πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια....
Όπως  θα δούμε στο παρακάτω βίντεο:




Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger