Νεκρός Κινέζος ερευνητής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, που ήταν κοντά σε σημαντικά ευρήματα για τη νόσο covid-19:

«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων προς την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από τη μόλυνση του SARS-CoV-2 και της κυτταρικής βάσης που επιπλοκών της»


Σύμφωνα με το CNN, το πτώμα του ερευνητή βοηθού καθηγητή Μπινγκ Λιου βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι.

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Πίτσμπουργκ, ο άτυχος άντρας έφερε τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα ενώ εκτιμάται από τις Αρχές ότι ένας δεύτερος άντρας, 46 ετών, αγνώστου ταυτότητας, ο οποίος βρέθηκε επίσης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και δολοφόνησε τον Λιου στο σπίτι του προτού επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και βάλει τέλος στη ζωή του.


Παράλληλα, με τα παραπάνω η Κίνα αρνείται την διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για την προέλευση του κορωνοϊού όσο οι κατηγορίες των ΗΠΑ κατά του Πεκίνου εξακολουθούν να εξαπλώνονται.

«Πρώτη προτεραιότητα είναι να επικεντρωθούμε στον αγώνα κατά της πανδημίας μέχρι την τελική νίκη… Δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο για να σώσουμε ζωές», δήλωσε ο πρεσβευτής της Κίνας στα Ηνωμένα Έθνη στην Γενεύη.

Ο Κινέζος πρεσβευτής, ενώ πιέσθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου να διαψεύσει τους αμερικανικούς ισχυρισμούς, απάντησε ότι δεν μπορεί να πάρει θέση.

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Είναι πράγματι έτσι; Διότι πως ξέρουμε τι έγινε... Μπορεί να έχει τους λόγους της η Κίνα για να μη θέλει συνεργασία... Δεν παίρνω μέρος κάποιου, πρέπει όμως να υπάρχει αντικειμενικότητα σε όσα γράφονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή