Το όνομά της έχει αρχίσει και παίρνει μυθικές διαστάσεις - Είναι πρώην μυστική πράκτορας των ΗΠΑ, με καταγωγή από την Ελλάδα και βάλθηκε εκτός από τις ΗΠΑ να κατακτήσει την Ευρώπη - Ποια είναι η Εύη Πούμπουρα; 

Επρεπε να είναι συνεχώς ενήμερη για όλες τις τρομοκρατικές ομάδες, εξτρεμιστικές οργανώσεις, εγκληματικές συμμορίες, καρτέλ ναρκωτικών και όλες γενικά τις απειλές για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και των προέδρων της, σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Ο λόγος για την Εύη Πούμπουρα (Evy Poumpouras), 43 χρόνων, η οποία στα 12 χρόνια που υπηρέτησε ως «μυστικός πράκτορας» στην CIA, αλλά και στην υπηρεσία Secret Service του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, βρισκόταν σε απόλυτη εγρήγορση και επιφυλακή και μπορούσε να προβλέψει, σχεδιάσει και εκτελέσει τις επιχειρήσεις προστασίας των προέδρων Κλίντον, Μπους πατέρα και γιου, και Ομπάμα.

Μεγάλωσε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και επειδή οι Ελληνες μετανάστες γονείς της φοβόντουσαν για την ασφάλειά της και δεν την άφηναν να βγει έξω, εκείνη πεισμάτωσε, εργάστηκε σκληρά και έφτασε στο σημείο να μπορεί να εγγυηθεί την προσωπική ασφάλεια των Αμερικανών Προέδρων στα πολύ επικίνδυνα από πλευράς ασφάλειας ταξίδια τους στο εξωτερικό και στις μετακινήσεις τους μέσα στην Αμερική. Τώρα κατακτά τη Μεγάλη Βρετανία και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Ελλάδα την παρακολουθεί με υπερηφάνεια και δεν θα αργήσει να της κάνει πρόταση συνεργασίας όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ο Εθνικός Κύρηκας.

Η γοητευτική ομογενής πρώην πράκτορας της Secret Service του Λευκού Οίκου, Εύη Πούμπουρα, παραιτήθηκε από την υπηρεσία της την κατάλληλη στιγμή για να επιτύχει τον εξίσου δύσκολο στόχο, την κυριαρχία στον απαιτητικό χώρο των τηλεοπτικών Μέσων Ενημέρωσης και της επικοινωνίας.




Η εμφάνισή της δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβητήσεων.





Πηγή: newsbomb.gr

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger