Το φιάσκο της επιχείρησης «ΕΙΡΗΝΗ» για την επιβολή εμπάργκο στην Λιβύη που μείναμε – σε παγκόσμια κοινή θέα -μόνοι μας με τη  Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ  απέναντι στον Τουρκικό στόλο που συνόδευε διασχίζοντας όλο το Αιγαίο μέχρι τέλους , το γεμάτο με Τουρκικά  όπλα εμπορικό πλοίο Cirkin την ώρα που ευρωπαϊκές χώρες , φίλοι και σύμμαχοι με πανίσχυρους στόλους απουσιάζουν εμφατικά από την περιοχή και έμειναν μόνο στα λόγια , δεν λέει πολλά

Λέει τα ΠΑΝΤΑ !! Δείχνει την πλήρης αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής τα τελευταία πολλά χρόνια .

Με μόνο λόγια για ψυχοθεραπεία και φαντασιακά σενάρια στα οποία κερδίζουμε , δεν γίνεται εξωτερική πολιτική…κύριοι. Είμαστε μόνοι κι αυτό γιατί , καταντήσαμε γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά αδύναμοι εξαιτίας των επιλογών μας και όχι μόνο .  
Το χειρότερο ; Το κρύβουμε ακόμα και από τον εαυτό μας και προσπαθούμε αλληλουπνωτιζόμενοι να βολευτούμε στο δική μας πατέντα , Matrix μας .

Παρά τις μεγαλοστομίες λοιπόν, καμία άλλη χώρα δεν φρόντισε όλο αυτό το διάστημα να στείλει στην περιοχή πολεμικό πλοίο την ώρα που η Τουρκία διαθέτει μια πανίσχυρη αρμάδα η οποία μάλιστα συνεχώς ενισχύεται και δρα με τρόπο ώστε να παγιώνεται η κατάσταση που δημιουργεί σε βάρος των ζωτικών μας συμφερόντων η μαϊμού Τουρκολιβυκή ΑΟΖ

Τι κάνει η Ελληνική εξωτερική Πολιτική ; Κουτοπόνηρη πολιτική και κύκλους γύρω από τον εαυτό της ακολουθώντας τις ίδιες διαδρομές.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας . ΧΑΣΑΤΕ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ την ανατολή της Ελληνικής Αυτοκρατορίας . Όχι γιατί δεν το πιστεύεται καν , αλλά γιατί ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ στην πραγματικότητα ΕΛΛΗΝΕΣ και το ξέρετε .

Το γνωστό σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» για την Ανατολή της , αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως ¨προβληματική Ελληνική παροικία ¨ και ενεργοποιεί ΜΟΝΟΝ τους , στην καρδιά και στη συνείδηση Έλληνες

Σ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ !!

ΝΑΙ ασκούμε εξωτερική Πολιτική διότι ΤΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ως πολίτες, ως εγγυητές της συνταγματικής νομιμότητας που έχουν την υποχρέωση να σέβονται και να τηρούν το Σύνταγμα καθώς και να αντιστέκονται με κάθε μέσο στην περίπτωση βίαιης κατάλυσης της συνταγματικής τάξη.

Στην παρούσα φάση , τούτο είναι προτιμότερο από το να ¨είχαμε άλλες εξελίξεις ¨ στο εσωτερικό .

Με τον παρόν , ως επίλογο , κλείνουμε και τυπικά έναν ακόμα κύκλο μας  για να επανέλθουμε δριμύτεροι και πιο ….αδιανόητοι !

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους τόλμησαν …. για να ακουστεί η φωνή μας !

Εις το επανιδείν !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( για το αρχείο πρακτικών ) 

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger