Li Meng-Yan : Ο Covid-19 προήλθε από το στρατιωτικό εργαστήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος


Μια Κινέζα επιστήμονας, η Li Meng-Yan, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Κίνα αφού έθεσε τις ανησυχίες της για τον Covid-19 σε αξιωματούχους και σ' έναν παράγοντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ονομάζεται Lee Poon.
Ισχυρίζεται ότι της είπαν «να είναι προσεκτική να σταματήσει να μιλά, καθώς ξεπερνούσε τις κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης.»

Η Li Meng-Yan, η ειδική ιολόγος η οποία ανακρίθηκε μάλιστα κατά την είσοδό της στις ΗΠΑ από την CIA, μιλώντας στο Fox News τόνισε πως ο covid-19 όχι μόνο είναι κινεζικό δημιούργημα, αλλά και μάλιστα του στρατού.







Η Li Meng-Yan ανέφερε  στην Taiwan News ότι : « Όταν πλησίασα τους προϊσταμένους μου είχα ήδη αξιολογήσει ξεκάθαρα ότι ο ιός προήλθε από ένα στρατιωτικό εργαστήριο του Κομμουνιστικού Κόμματος ».

Τόσο η Κίνα όσο και ο ΠΟΥ έχουν δυσφημίσει τους ισχυρισμούς της  Li Meng-Yan. Η Κινέζα ιολόγος ισχυρίζεται  ότι η Κίνα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να αμαυρώσει την επαγγελματική της φήμη. Ενώ ο ΠΟΥ δήλωσε ότι δεν έχει κανένα στοιχείο για την Yan πως εργάζεται σε εργαστήριο υψηλού επιπέδου που ειδικεύεται στην ανίχνευση ιών και τις πανδημίες που σχετίζονται με τον οργανισμό και,  αρνείται επίσης ότι έχει οποιοδήποτε σχέση με τα περί Lee Poon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Meng-Yan αυτομόλησε μόνη της στις ΗΠΑ καθώς ο σύζυγός της αρνήθηκε να την ακολουθήσει ενώ η κινεζική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον αρνείται πως γνωρίζει και το όνομά της.

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger