Από κάθε δευτερόλεπτο από τα βίντεο που έχουν καταγράψει την αιματηρή επίθεση στο Στέφανο Χίο έξω από την οικία του, προκύπτουν στοιχεία για τον τρόπο που έδρασαν οι επίδοξοι δολοφόνοι του.

Ένα τρίτο βίντεο από την επίθεση κατά του Στέφανου Χίου, το οποίο κατέγραψε μια άλλη κάμερα ασφαλείας, είδε το φως της δημοσιότητας. Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου». Βέβαια αν στις κάμερες ασφαλείας έχουν εντοπιστεί τρία άτομα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι συμμετείχαν τελικά στη βρωμερή επιχείρηση εξόντωσης του Στέφανου Χίου. Το σίγουρο είναι ότι τον είχαν κυκλώσει σαν τους λύκους και διψούσαν για αίμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο βίντεο που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δράστες να φθάνει κοντά στο σημείο της επίθεσης και αφού σβήσει τα φώτα της, να αποβιβάζεται ο συνοδηγός της.

Ακολούθως ο δράστης τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στ. Χίου και τον πυροβολεί. Το θύμα ανοίγει την πόρτα και κυνηγά τον δράστη, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει και τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται.



makeleio.gr
Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger