Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου


Ο άνθρωπος βρίσκεται μεταξύ του γήινου και του ουράνιου ηλεκτομαγνητισμού. Ο έλικας του DNA-RNA, κρύβει μέσα του το αγνό ‘σπέρμα’ των προγόνων μας. Είναι ένας κώδικας πληροφοριών που σαν σπείρα συντονίζει την δύναμη του νου με την ουράνια ή θεική ενέργεια.


Ο Πλάτων ως γνωστόν μίλησε για τα πρότυπα που υπήρχαν και υπάρχουν στον αόρατο κόσμο. Τα πρότυπα αυτά είναι η βάση της δημιουργίας των διάφορων υλικών μορφών του ορατού κόσμου.


Οι Στωικοί πίστευαν πως κάθε πράγμα περιέχει το δικό του ειδικό πνεύμα που το ονόμαζαν σπερματικόν λόγον.

Ο άνθρωπος πράγματι σ’ ένα επίπεδο συχνοτήτων μιας συγκεκριμένης ηλεκτρομαγνητικής ταλάντωσης έχει την ικανότητα να ενεργοποιήσει απίστευτες δυνάμεις και ιδιότητες…


Ο Αινστάιν προς το τέλος της ζωής του θεωρούσε πως όλες οι μορφές ενέργειας αποτελούν κρίκους της ίδιας αλυσίδας.


Το ανθρώπινο σώμα δέχεται τις ουράνιες επιδράσεις διαμέσου του πανομοιότυπου αιθερικού του σώματος.


Η γνώση της φύσης του μακρόκοσμου (σύμπαντος κόσμου) οδηγεί στη γνώση του εαυτού μας (μικρόκοσμου). Μεταξύ αυτών των δυο κόσμων υπάρχει άμεση συνάφεια (ΓΝΩΘΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ).


Αυτό ακριβώς ορίζει ο Αριστοτέλης ως φύση: την μετάβαση από μια δυνατότητα σε μια πραγματικότητα….





ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ 


Ο Απουλήιος ένας αρχαίος μύστης  δίνει πληροφορίες για την μύηση του στα μυστήρια του Διονύσου, όπου πέρασε τις πύλες του Άδη:


"... Επλησίασα τα όρια του θανάτου, επέρασα το κατώφλιον της Περσεφόνης, ωχήθην επί όλων των στοιχείων και επέστρεψα επί της γης. Είδα τον ήλιον να λάμπη με το απαστράπτον λευκόν φως του κατά το μεσονύκτιον και προσήγγισα τους άνω και τους κάτω θεούς και προσηυχήθην προς αυτούς πρόσωπον προς πρόσωπον .... Ο ήλιος του μεσονυχτίου ! Ο ήλιος ο διαπερνών τα σκότη και φωτίζων μέσα εις την νύχτα! Ο ήλιος ο σώζων αλλά και ο κατακεραυνώνων ...."


Είναι βέβαιον ότι το ταξίδι του Απουλήιου στο παραπάνω απόσπασμα πραγματοποιήθηκε πέραν των "πυλών του Άδη", με την ψυχή του, όπου διαχωρίστηκε από το φυσικό του σώμα.


Η τελετουργία μύησης γινόταν συγκεκριμένες ημερομηνίες, όταν ο ουράνιος ηλεκτομαγνητισμός του Σείριου και ο γήινος ηλεκτρομαγνητισμός έφθανε τις μέγιστες τιμές του στα κέντρα δύναμης. Η επιστήμη των ενοποιημένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων ήταν μια από τις ανώτερες τέχνες των προγόνων μας. 

Συγκεκριμένα είναι η λεγόμενη Σκυλική τέχνη που μπορεί να απελευθερώσει την ψυχή από το σώμα και να την μεταφέρει στην Πύλη του Σείριου κι από εκεί σε πιο μακρινά άστρα !


Το κομμάτι αυτό παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί συνδέεται καθαρά με τις τεχνικές και τις επιστημονικές γνώσεις των Ολύμπιων θεών.


Ο καθηγητής Ν. Λούβαρης αναφέρει σχετικά για τις μυήσεις: 

"Αι μυήσεις αυταί εξασφαλίζουν την αθανασίαν"

Η αθανασία αυτή φυσικά επιτυγχάνεται με τη διαστολή του χρόνου, όπου επιδρά στο ανθρώπινο φυσικό σώμα. Δηλαδή το σώμα είναι ακινητοποιημένο ενώ η ψυχή κατά την διαδικασία της μύησης ταξιδεύει δεχόμενη τα ευεργετικά αποτελέσματα του χρόνου. Βέβαια το ταξίδι της ψυχής είναι πιο απλό και μπορεί να πραγματοποιηθεί με κάποιο ιερό φυτό.


Σήμερα, αν πάμε σ' ένα κέντρο δύναμης τις ημερομηνίες που το "ρεύμα" των συχνοτήτων του ουράνιου και γήινου ηλεκτρομαγνητισμού πάρει τις μέγιστες τιμές. Τότε αν με μια κατάλληλη συσκευή ανίχνευσης ηλεκρομαγνητικών πεδίων, κάνουμε τις ανάλογες μετρήσεις. Κι έπειτα αν τα δεδομένα αυτά τα επεξεργαστούμε με εξισώσεις ανωτέρων μαθηματικών

( λ.χ η εξίσωση Σρέντινγκερ), μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς το σημείο και την χρονική στιγμή που ανοίγει η εκάστοτε αστρική πύλη. 


Τα μαγνητικά τούνελ που σχηματίζονται από τις δίνες στα σημεία τομής των τελλουρικών ρευμάτων είναι φορείς της ζωτικής ενέργειας των λεπτοφυών αιθερικών σωμάτων των ψυχών, όπου την μεταφέρουν εντός και εκτός της γήινης σφαίρας (Ουράνιες πύλες)


Στα σημεία αυτά πέραν των άλλων υπήρχαν στην αρχαιότητα τα λεγόμενα νεκρομαντεία και οι πύλες του Άδη.


Ο Πορφύριος εις το ” Άντρον των νυμφών”, σχετικά με τις  πύλες του Ουρανού, όπου κατέρχονται οι ψυχές προς τη γη και ανέρχονται από αυτή, εκφράζει πως η κάθοδο των ψυχών προς τη γη γίνεται δια του Αιγόκερου και η άνοδος  προς τον ουρανό γίνεται δια του Καρκίνου, κειμένου εις μεσημβρίαν (Νότον).


Ο Πλάτων (Πολιτεία, Χ, 621, D) επί του θέματος λέει:


Βροντά οσάκις αι ψυχαί κατέρχονται επί της Γης δια να ενσαρκωθούν…


Ουσιαστικά οι πύλες-δίνες αυτές επικοινωνούν μ’ ένα παράλληλο κόσμο, όπου οι ψυχές παραμένουν μέχρι να αποδομηθούν τα αστρικά περιβλήματα τους, ώστε να αποδοθούν εκεί απ’ όπου είχαν παραληφθεί*.


Κατόπιν λαμβάνει χώρα η άνοδος των ψυχών δια μέσου των διαύλων και των ουράνιων πυλών.


Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων….


Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).


Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι:

Κατερχόμενες οι ψυχές προς την γη, διέρχονται από διάφορες αστρικές περιοχές παραλαμβάνοντας εξ’ αυτών ένα κατάλληλο ένδυμα φθάνοντας στη γη. Το ένδυμα αυτό αποτελείται από διάφορες ουσίες λεπτοφυών αιθερικών περιβλημάτων. Και μετά το φυσικό θάνατο όλα αυτά θα παραδοθούν ξανά και θα αποδυθούν στους πλανήτες απ’ όπου είχαν παραληφθεί.

Αλλά ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αστρικές περιοχές και πως δημιουργούνται;


Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη. Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.


Πρόκειται για έναν Παγκόσμιο Λαβύρινθο του Γεωδαιτικού Συστήματος, που συνδέονται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις μεταξύ τους, με διαφορετικά κέντρα διαφορετικής αξίας και, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές των τελλουρικών παλμών μεγιστοποιούνται αποκτώντας ιδιαίτερη αξία (Δείτε εδώ).


Σε όλο τούτο το γήινο τριπλό ενεργειακό δίκτυο, όπως έχει στηθεί σήμερα το λεγόμενο matrix της γήινης χοάνης και ο έλεγχος της εκσωμάτωσης και πολλών άλλων….


Δεν είναι τυχαίο όπου εκεί που σχηματίζονται οι πανίσχυρες ενεργειακές δίνες υπάρχουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις με αφάνταστη εξελιγμένη τεχνολογία…


Οι μυημένοι στα μυστήρια του Σείριου γυμνάζονται όλη τους την ζωή για να αποχωρίζεται η ψυχή τους από το σώμα τους, για το λόγο αυτό το πέτρωμα της ψυχής τους αποφεύγεται με τα διάφορα βότανα και την εξάσκηση. 

Το θεϊκό μέρος της ψυχής που έχει από την ουσία του Απόλλωνα, μπορεί να πετρώσει με το κατά πόσο έχει δεθεί το σώμα με τις γήινες απολαύσεις.


Έτσι για ένα μυημένο όταν έρθει η στιγμή του θανάτου γίνεται εύκολο το ταξίδι της ψυχής.


Αντίθετα όσοι προσκολήθησαν στα γήινα γίνονται φαντάσματα που τριγυρνούν στα αγαπημένα τους πράγματα. Αυτά εκφράζουν τις απόψεις του Πλάτωνα και άλλων αρχαίων φιλοσόφων.



Σε μια χωρο-χρονική φυλακή είμαστε εγκλωβισμένοι στη γήινη χοάνη (matrix) και, εδώ οι γνώμες διίστανται, άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι επιλογή της ψυχής μας, ενώ άλλοι λένε πως μας έχει επιβλήθει. 

Αλλά ας δούμε τι μας αποκαλύπτει ο Πλούταρχος: 




Στο έργο : " περί του Εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης", ουσιαστικά με την λέξη "Σελήνη", κρυπτογραφούν  τον Συνοδό του Σείριου και, κωδικοποιημένα περιγράφονται στο έργο τα δυναμικά πεδία του "Συνοδού- Σελήνη":


"...  ΑΜΑ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΑΙ ΤΗΝΙΚΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΟΔΥΡΟΜΕΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΑΛΑΖΟΥΣΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ..."



(Μετάφραση : ... Γύρω από τον ουρανό σαν μπαίνουν στη σκιά. Ταυτόχρονα από κάτω οι ψυχές των κολασμένων με αλαλαγμό και οδυρμό πλησιάζουν....)


Μέσα από περίτεχνες περιγραφές η "Σελήνη",  του Ήλιου-Σείριου,  εμφανίζεται το ισχυρό δυναμικό πεδίο σαν την τρύπα του Τάρταρου. Έχουν άμεση σχέση όλα αυτά με την διαπεραστικότητα  και τον ιονισμό, που συγκρατεί όλα τα ουράνια στοιχεία. 

Κατά βάση  όλα αυτά που αναφέρει στο έργο του ο Πλούταρχος, που ήτο ιεροφάντης του μαντείου των Δελφών, αποδίδουν επιστημονικές- μυστικιστικές έννοιες για τις ψυχές που με το αιθερικό τους σώμα κινούνται σαν την πνοή του ανέμου στη Στύγα και τις πύλες του Άδη, που οδηγούν στο Σείριο....

Δείτε παρακάτω:


  "... ΠΕΡΑΙΟΥΤΑΙ ΓΑΡ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΩΝ, ΝΥΝ ΜΕΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΝΥΝ ΔΕ ΠΑΛΙΝ ΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΣΘΑΙ ΔΕ ΤΑ ΜΕΝ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΛΥΣΙΟΝ ΠΕΔΙΟΝ..."


 (Μετάφραση :... Μέσα διέρχονται οι ψυχές , τη μια προς τη μεριά της Σελήνης, τη στραμένη στον ουρανό, την άλλη προς τη μεριά τη στραμένη στη γη . Τα δε μέρη της Σελήνης προς ουρανό ονομάζονται ΗΛΥΣΙΟ ΠΕΔΙΟΝ...)


 Η κρυπτογράφηση είναι σαφής με τα ΗΛΥΣΙΑ- ΠΕΔΙΑ του Σείριου τον "Δευτερόκοσμο", που ταυτίζεται στις μυστικές παραδόσεις με τον  δρόμο της αρετής και τον "ουράνιο παράδεισο".


Αμέσως μετά ο Πλούταρχος περιγράφει το κάτω μέρος του Σείριου, που είναι η γη:



"... ΤΑ Δ'  ΕΝΤΑΥΘΑ ΦΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΟΥΚ ΑΝΤΙΧΘΟΝΟΣ..."


 (Μετάφραση :...  Ενώ τα προς τη γη λέγονται Φερσεφόνης... όχι του αντιθέτου της γης...)


Έτσι, με την φράση  "... ΤΑ Δ'  ΕΝΤΑΥΘΑ ΦΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΟΥΚ ΑΝΤΙΧΘΟΝΟΣ..." , δηλώνεται ο  "Τριτόκοσμος", ένας κατώτερος γειτονικός κόσμος του προηγούμενου, που θεωρείται ζωντανό ον.

Το επόμενο κομμάτι που ακολουθεί είναι εντυπωσιακό, ο Πλούταρχος  συσχετίζει τα κοιλώματα και τα βάθη γύρω από την Ερυθρά με τα της Σελήνης:


".. ΑΛΛ' ΩΣΠΕΡ Η ΠΑΡ' ΗΜΙΝ ΓΗ ΚΟΛΠΟΥΣ ΒΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΜΕΝ ΕΝΤΑΥΘΑ ΔΙΑ ΣΤΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΝ ΑΝΑΧΕΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣΩ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ, ΕΞΩ ΕΡΥΘΡΑΝ ΘΑΛΑΤΤΑΝ, ΟΥΤΩΣ ΒΑΘΗΣ ΤΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΛΩΜΑΤΑ..."


(Μετάφραση :... όπως η γη έχει κόλπους βαθείς και μεγάλους, έναν εδώ που περνά από τις Ηράκλεις στήλες χύνεται εντός μας , έξω από τον Κάσπιο κόλπο και τριγύρω της Ερυθράς θάλασσας, έτσι κι αυτά είναι κοιλώματα και βάθη της Σελήνης...)


Πράγματι, ο Kolosimo στο βιβλίο του: " Ναυάγια",  αναφέρει ότι μερικοί ερευνητές των απόκρυφων επιστημών γνωρίζουν ότι υπάρχουν υποθαλάσσια αστροδρόμια , που κατασκευάστηκαν για να δέχονται αμφίβια διαστημόπλοια. Συγκεκριμένα αναφέρεται στον Ρενέ φουερέ που διαθέτει λεπτομερή χάρτη με κύριες βάσεις την Ερυθρά θάλασσα, τον περσικό κόλπο  στα ανοιχτά των Βερμούδων και αλλού.

Δηλαδή, υπάρχουν εδώ στη γη δίαυλοι ή δίνες ή οφθαλμοί,  που αποτελούν το πέρασμα και ακαριαία σε "οδηγούν αστρικά"  στο σύστημα του Σείριου ή και αλλού.


Οι λέξεις και γενικά η γλώσσα του μύθου κρυπτογραφούν και μιμούνται την πραγματικότητα. 

Η Γνώση των διαύλων και η διαδικασία  μετουσίωσης,  που φθάνει μέχρι την ελεγχόμενη εξαΰλωση, έπρεπε να προστατευτεί από τους εκάστοτε μυημένους . 

Συγκεκριμένα, όπως  ήδη αναφέραμε, τους δίαυλους, τις χθόνιες αστρικές πύλες , ο Πλούταρχος  τις περιγράφει ως το κάτω μέρος του Σείριου ( Σελήνη) ,  που φυσικά βρίσκεται στην   γη ...

Επαναλαμβάνουμε ακριβώς την φράση "κλειδί"  :

"... ΤΑ Δ'  ΕΝΤΑΥΘΑ ΦΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΟΥΚ ΑΝΤΙΧΘΟΝΟΣ..."


 (Μετάφραση :...  Ενώ τα προς τη γη λέγονται Φερσεφόνης... όχι του αντιθέτου της γης...)


Το όνομα Φερσεφόνης κρυπτογραφεί το όνομα της Περσεφόνης, που προέρχεται από το όνομα Φερέπαφα, Φερρέφαττα, διότι η θεά είναι σοφή, επειδή τα πράγματα είναι σε κίνηση και, δείχνει πως εφάπτεται και έχει επαφή....

 Για το λόγο αυτό η θεά ονομάζεται Φερέπαφα για την σοφία και την επαφή  με την κίνηση του Φερομένου...  (Πλάτων, Κράτυλος). 

Έτσι, αν λάβουμε υπόψιν τα προηγούμενα , καταλαβαίνουμε γιατί  κωδικοποιήθηκε το όνομα της Περσεφόνης σε Φερσεφόνης , με την αλλαγή του  αρχικού γράμματος από 

"Π" σε "Φ", για καθαρά κρυπτογραφικούς λόγους, αλλά όχι αυθαίρετα. 

Η Περσεφόνη διατηρεί την επαφή με τον κινητό Συνοδό ( Σελήνη) και τούτο την κάνει σοφή.

 Πρόκειται για μια ακατανόητη επιστημονική γνώση για το  Ουράνιο αδράχτι και τα δυναμικά πεδία των δίαυλων: 

"... ΚΑΛΟΥΣΙ ΔΙ' ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΜΕΝ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΕΚΑΤΗΣ ΜΥΧΟΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣ ΔΙΔΟΑΣΙΝ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΣΙΝ ΩΝ ΑΝ ΗΔΗ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΠΑΘΩΣΙΝ ΤΑΣ ΔΕ ΔΥΟ ΜΑΚΡΑΣ..." 

 (Πλούταρχος: "περί του Εμφαινομένου προσώπου τω  κύκλω της Σελήνης")


 (Μετάφραση: "...  Καλούν από αυτά το μέγιστο μύχο της Εκάτης, όπου δικάζονται οι ψυχές , τιμωρούνται και εκδικούνται  για τα όσα πράττουν ή πάθουν, εάν ήδη δεν έχουν γίνει δαίμονες και τα δυο Μακρές...")

 Και εδώ σε κρυπτογραφημένη γλώσσα αναφέρεται το : 

"ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΕΚΑΤΗΣ ΜΥΧΟΝ", όπου είναι μια εσώτερη διάσταση  κατά την οποία "δικάζονται και τιμωρούνται οι ψυχές"

Η Εκάτη συμβολίζει τον κινητό Συνοδό (Σελήνη) του Σείριου, που εφάπτεται με τον "Τριτόκοσμο"...   Είναι η θεά, η παρθένος Κόρη με τους Πυρσούς που συντροφεύει την Περσεφόνη.

Ο ποιητής της Θεογονίας, ο Ησίοδος, αναγνωρίζει στο πρόσωπο της  Εκάτης, την πανίσχυρη Κυρία των τριών βασιλείων: γης, ουρανού και θάλασσας. 


Η θεά είναι κόρη των τιτάνων Πέρση : Περσεία και Αστερίας.  Γι΄αυτό κι ένα άλλο όνομα που ήταν γνωστή είναι Περσηίς. 

Ο Αισχύλος, μυημένος στα Ελευσίνια μυστήρια, συσχετίζει την Εκάτη με την Σελήνη και την αναφέρει ως Άρτεμη-Εκάτη. 

Σταδιακά, ο Πλούταρχος, όπως και άλλοι αρχαίοι συγγραφείς, μέσω των θεοτήτων,  περιγράφουν τις ουράνιες δυνάμεις και  περιστροφές που  δρουν γεωδαιτικά στα εφαπτόμενα σημεία.


Γενικά, τα κείμενα της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας συχνά χρησιμοποιούν μύθο και μυθικά πρόσωπα. Ας  τονίσουμε ξανά, πως αυτό γίνεται για συγκεκριμένους λόγους.

 Ο Πλούταρχος, όπως,  θα δούμε παρακάτω μεταξύ των άλλων χρησιμοποιεί τις λέξεις:


" ΚΟΡΥΒΑΝΤΑΣ ", " ΙΔΑΙΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥΣ " :

"... ΟΥΚ ΑΕΙ ΔΕ ΔΙΑΤΡΙΒΟΥΣΙΝ ΕΠ' ΑΥΤΗΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΛΛΑ ΧΡΗΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΥΡΟ ΚΑΤΙΑΣΙΝ ΕΠΙΜΕΛΗΣΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΑΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩ ΣΥΜΠΑΡΕΙΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΓΙΑΖΟΥΣΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΚΟΛΑΣΤΑΙ ΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝ ΤΕ ΠΟΛΕΜΟΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΥΑΛΑΤΤΑΝ ΕΠΙΛΑΜΠΟΥΣΙΝ.

ΑΛΛ' ΥΠ' ΟΡΓΗΣ Η ΠΡΟΣ ΑΔΙΚΟΝ ΧΑΡΙΝ Η ΦΘΟΝΩ, ΔΙΚΗΝ ΤΙΝΟΥΣΙΝ ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΑΡ ΑΥΘΙΣ ΕΠΙ ΓΗΝ ΣΥΝΕΙΡΓΥΜΕΝΟΙ ΣΩΜΑΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙΣ .

ΕΚ ΔΕ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΟΝΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΤΕ ΠΕΡΙ ΚΡΟΝΟΝ ΟΝΤΕΣ ΕΦΑΣΑΝ ΑΥΤΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΕΝ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΙΔΑΙΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΟΥΣ ΕΝ ΤΕ ΦΡΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΒΑΝΤΑΣ..."


( Μετάφραση: "...  Οι δαίμονες δεν βρίσκονται πάντα σ' αυτή , στη Σελήνη, αλλά έρχονται στη γη, ώστε να εποπτεύσουν τα μαντεία και για να παραστούν στις ανώτερες τελετές συνοργιάζοντας. 

Γίνονται φύλακες των αδικημάτων και σωτήρες στους πολέμους, ενώ στη θάλασσα λάμπουν.

Για ότι δεν πράξουν σωστά, λόγω  φθόνου ή οργής ή από άδικη χάρη. Τότε τιμωρούνται να ωθούνται στη γη φυλακισμένοι σε σώματα ανθρώπων.

Απ'  αυτά τ' όντα  που ήτο τριγύρω από τον Κρόνο, έλεγαν πως είναι όμοιοι και πριν από αυτά στη Κρήτη ήτο οι ΙΔΑΙΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ και, στη Φρυγία οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ..." )

Κατά την μυθολογία, οι Κορυβάντες παραστάθηκαν στο Δία σαν ήταν θείο βρέφος στην Ίδη ( Άδη). Οι ίδιοι πάλι από απροσεξία τους έγιναν η αιτία να κομματιαστεί ο Διόνυσος-Ζαγρέας (Όσιρης).

Εδώ στα ως άνω, μεταξύ των άλλων, είναι εντυπωσιακό πως κρυπτογραφούν  το "κομμάτιασμα της σάρκας"  στις Πύλες του ΑΔΗ και την αναγέννηση του Κοσμικού Ανθρώπου. 

Συμβολικά όλα τούτα δείχνουν το σπουδαιότερο σκέλος της μύησης στα μυστήρια του Ήλιου- Υπερίωνα (Σείριου).

Εκεί που τ' άναμα του "ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ" της μύησης, έφερνε τον μύστη να αντικρίζει πρόσωπο με πρόσωπο το Θείον.

Στη συνέχεια επειδή γίνεται λόγος για την δομή της Ύλης εντός των Ουράνιων Δίαυλων, που σ' αυτές τις περιπτώσεις το ζήτημα ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής. Δεν γίνεται χρήση  κοινότυπων λέξεων :

".... ΗΛΙΟΣ ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΝ ΟΥΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΔΙΔΟΥΣ, ΣΕΛΗΝΗ ΔΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΩΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΘΙΣΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ (ΚΑΙ) ΚΑΤ' ΑΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΝ ΔΤΥΝΑΜΙΝ ΩΝ ΕΙΛΕΙΘΥΙΑ ΜΕΝ Η ΣΥΝΤΙΘΗΣΙΝ ΑΡΤΕΜΙΣ Δ' Η ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΜΟΙΡΩΝ Η ΜΕΝ ΑΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΙΔΡΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗΝ ΕΝΔΙΔΩΣΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ, Η ΔΕ ΚΛΩΘΩ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΓΝΥΣΙΝ, ΕΣΧΑΤΗ ΔΕ ΣΥΝΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ Η ΛΑΧΕΣ..."

( Μετάφραση:"...  ο Ήλιος δεν λαμβάνει τίποτα άλλο πίσω παρά μόνον τον Νου, η Σελήνη όμως παίρνει, συνδέει και διαιρεί, σύμφωνα με  άλλες δυνάμεις.

Από αυτές τις δυνάμεις Ειλείθυια λέγεται αυτή που συνθέτει, ενώ εκείνη που διαίρει είναι η Άρτεμις.

Και από τις Μοίρες, η Άτροπος βρίσκεται στον Ήλιο και δίνει την αρχή της γέννησης, ενώ η Κλωθώ κινούμενη περί της Σελήνης συνδέει και αναμιγνύει, τέλος , η Λάχεση παίρνει μέρος τριγύρω της γης....")


Ο Ήλιος παίρνει πίσω τον Νου, δηλαδή τον Λόγο, είναι  το αντίστοιχο Κοσμικό  αδράχτι- μανιτάρι, που στην αρχαία Αίγυπτο το αντιπροσώπευε η θεά Νουτ. Η Ειλείθυια είναι η θέα των τοκετών, απεικονίζεται να κρατά στο ένα χέρι Δαυλό και με το άλλο χέρι βοηθά στη γέννα.

Η Άρτεμις, η Κυνηγός των Ουρανών,  ταυτίζεται με τον Συνοδό- Σελήνη. Ενώ οι τρεις Μοίρες αναπαριστούν το Τρίγωνο του Τριπλού Άστρου του Κυνός, βοηθώντας στα είδη των περιστροφών.

Στην ουσία οι Μοίρες γίνονται η Μήτρα και το θησαυροφυλάκιο των ψυχών...


Ο άνθρωπος είναι ότι σκέφτεται και ακριβώς με τον τρόπο αυτό συμμετέχει στο matrix.

Το ζήτημα αυτό περιγράφει ο Πλούταρχος παρακάτω:


«… ΑΥΤΟΣ ΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΓΑΡ ΗΜΩΝ ΟΥ ΘΥΜΟΣ ΕΣΤΙΝ ΟΥΔΕ ΦΟΒΟΣ ΟΥΔ’ ΥΓΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛ’ Ω ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΟΥΜΕΝ, Η ΤΕ ΨΥΧΗ ΤΥΠΟΥΜΕΝΗ ΜΕΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΥΠΟΥΣΑ ΔΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΥΣΣΟΥΣΑ ΕΚΜΑΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ…»


(ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, 30)

Ας προσπαθήσω να αποδώσω το ως άνω κείμενο στην νεοελληνική: 

Ο καθένας μας δεν είναι θυμός (συναίσθημα), μήτε φόβος, μήτε επιθυμία, ούτε σάρκες και υγρά στοιχεία, αλλά εκείνο που σκεφτόμαστε και καταλαβαίνουμε, ενώ η ψυχή αποτυπώνεται στο νου, αποτυπώνει το σώμα και, καθώς περιβάλλεται από παντού εντυπώνεται η μορφή…

Ο Πλούταρχος λέει ότι ο άνθρωπος δεν είναι συναίσθημα, ούτε επιθυμία, ούτε φόβος, γιατί όλα αυτά είναι ψευδαισθήσεις. Αλλά δεν είναι ούτε σάρκα, διότι είναι μορφή σε μια άλλη μορφή.

Έτσι η ψυχική ενέργεια αποτυπώνεται στο νου δίνοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά και την μορφή του φυσικού σώματος. Αυτό που ονομάζουμε σήμερα matrix.

Ουσιαστικά ο Ιεροφάντης του Δελφικού ιερατείου εξηγεί ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μετατρέπει τις ενέργειες που τον περιβάλλουν σε εικόνα.


Η άγνωστη ενέργεια που περιβάλλει τον πλανήτη μας η ανθρώπινη φυσιολογία του ανθρώπινου εγκεφάλου την μετατρέπει σε εικόνες. Βέβαια αν είχαμε διαφορετική φυσιολογία θα είχε ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε διαφορετικές εικόνες. Αυτό, λοιπόν, που συμβαίνει μεταξύ εγκεφάλου και εικόνας ας το ορίσουμε ως matrix.

Κάθε ιδέα αντιστοιχεί σε μια εικόνα που προκαλεί συναισθήματα, κραδασμό και εξάρτηση, ανάλογα την ισχύ της επιθυμίας δημιουργεί σκεπτομορφές.



 Η ομορφιά, η ασχήμια και φόβος υποσυνείδητα είναι αποθηκευμένα σαν εικόνες και σύμβολα.

Στον υλιστικό τρόπο ζωής που είναι οργανωμένο το κοινο-πολιτικό σύστημα, συχνά είναι αποδεχτό το αίσθημα της κοινωνικής καταξίωσης και, ακολουθεί την εικόνα της επιτυχίας και της ευτυχίας.

Στην ουσία δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ενός πρότυπου - εικόνας , που διασφαλίζει την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και ανατροφοδότηση του ψυχικού εγώ.

Με άλλα λόγια το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι εξαρτημένο στην ψευδαίσθηση μιας εικόνας. Πάνω σε μια τέτοια βάση κινείται η προπαγάνδα του συστήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό σε μια απλή μορφή επιτυγχάνεται με την κατ' επανάληψη υποβολής εικόνας σε μη συνειδητά άτομα. Έτσι δια μέσου της συναισθηματικής εξάρτησης καθορίζεται αποτελεσματικά η συμπεριφορά των άλλων.

Ένας άλλος πιο σύνθετος τρόπος εκμαυλισμού είναι η εμφύτευση μιας ιδέας στο νου, όπου η ιδέα αυτή αντιστοιχεί σε μια εικόνα με ψυχοδυναμικά αποτελέσματα και κατευθυνόμενες συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας ακόμη μοχλός ελέγχου του συστήματος και, φυσικά με τον όρο σύστημα εννοούμε το MATRIX.

Ουσιαστικά, το matrix είναι ένα σύστημα βαθμωτών υπο-πεδίων, που αποτελείται από εικόνες και τροφοδοτείται από την ανθρώπινη συναισθηματική ενέργεια και σκέψη.

Η σκέψη δημιουργεί εικόνα, αλλά η εικόνα ποσό πραγματική είναι;

Ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα που δεν ξέρουμε τι είναι έξωθεν στον ωκεανό ενέργειας του σύμπαντος;

Γιατί η διαδικασία της εξέλιξης επέτρεψε τη δημιουργία της συνείδησης;

Τι σημαίνει να σκέφτεται ή να αισθάνεται κανείς;

Τι είναι ο νους; Πρόκειται για κάτι που υπάρχει πραγματικά; Και αν υποθέσουμε πως υπάρχει σε ποιο βαθμό εξαρτάται από τις φυσικές δομές, με τις οποίες είναι συνδεδεμένος;

Θα μπορούσε να υπάρξει ανεξάρτητα από τέτοιες δομές;
Ή πρόκειται απλά και μόνο για τις λειτουργίες μιας κατάλληλης φυσικής δομής;

Και εν πάση περιπτώσει, είναι απαραίτητο οι δομές που σχετίζονται με το νου να είναι βιολογικής φύσης (εγκέφαλοι) ή μήπως μπορεί ο νους να συσχετισθεί εξίσου καλά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό;

Υπακούει ο νους στους νόμους της φυσικής και ποιοι είναι αλήθεια οι νόμοι της φυσικής;

Στην κλασική φυσική υπάρχει το «εκεί έξω», όπως και στην κοινή λογική, ένας αντικειμενικός κόσμος.

Ο κόσμος αυτός εξελίσσεται κατά τρόπο ξεκάθαρο και διέπεται από συγκεκριμένες μαθηματικές εξισώσεις.

Αυτό είναι μια πραγματικότητα τόσο για τις θεωρίες του Maxwell και του Αϊνστάιν, όσο και για το αρχικό Νευτώνειο σύστημα.

Δεχόμαστε ότι η φυσική πραγματικότητα υπάρχει ανεξάρτητα από εμάς. Και το πώς ακριβώς είναι ο φυσικός κόσμος δεν επηρεάζεται από τον τρόπο που τον εξετάζουμε.

Τα σώματα και οι εγκέφαλοι μας αποτελούν επίσης τμήμα του κόσμου αυτού.

Ο JOHN SEARLE περιέργως τονίζει ότι:

"...Υπάρχουν δύο ξεχωριστά είδη ουσίας: η «ουσία» που απαρτίζει το πνεύμα και η συνηθισμένη ύλη. Το κατά πόσο και με ποιο τρόπο η κάθε μία από αυτές μπορεί ή δεν μπορεί να επηρεάζει την άλλη είναι ένα άλλο ερώτημα...."

Μήπως ένα μαθηματικό δίκτυο αποτελούμενο από ανώτερες μαθηματικές εξισώσεις εξουσιάζει την εικονική πραγματικότητα του matrix;

Η γενικότερη άποψη ότι ο εγκέφαλος δεν είναι παρά ένας ψηφιακός υπολογιστής, παραπέμπει στη θεωρία πως η «συνείδηση ενός προσώπου» πρέπει πρακτικά να θεωρείται ένα κομμάτι software και η συγκεκριμένη του μορφή, σαν ενός υλικού ανθρώπινου όντος, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εκτέλεση αυτού του software από το hardware του εγκεφάλου και του σώματός του.

Όσο κι αν νοιώθουμε ότι η συνειδητή μας βούληση επηρεάζει τον τρόπο που ενεργούμε, όλες μας οι πράξεις καθορίζονται από μαθηματικές εξισώσεις.

Η συνείδηση αποτελεί καθοριστικό συστατικό στοιχείο του τρόπου που κατανοούμε τη μαθηματική αλήθεια με μυστικό κλειδί τον αριθμό 1001.

Ακριβώς σε αυτή τη χοάνη βρίσκονται εγκλωβισμένες οι ψυχές και οι διάφορες αντανακλάσεις τους τέμνονται με το υλικό πεδίο.

Το matrix για να ελέγχει τον άνθρωπο τον υποτάσσει με τέτοιο τρόπο που να βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ φόβου και επιθυμίας.

Ο φόβος πραγματικά κινεί τα συναισθήματα και δηλητηριάζει το νου. Για παράδειγμα ο συνηθισμένος φόβος του θανάτου είναι τρομακτικός !!!

Ο Πλούταρχος, ο Ιεροφάντης των Δελφών, αναφέρει για το φόβο του θανάτου πως ο άνθρωπος είναι ανόητος που φοβάται το θάνατο, γιατί πεθαίνει κάθε μέρα !!!

Ουσιαστικά η γήινη χοάνη (matrix) είναι σαν ένα σκεύος φθοράς και αναγέννησης !!!!

Η επιθυμία από την άλλη είναι η εξάρτηση της εικόνας, δηλαδή μια ψευδαίσθηση που ο νους της δίνει μορφή. Το αποτέλεσμα της επιθυμίας είναι κάθε φορά η ανατροφοδότηση της συναισθηματικής επιβεβαίωσης, χωρίς να υπάρχει επίγνωση των πράξεων και των επιλογών.

Η εξάρτηση της εικόνας δημιουργεί συναισθήματα, συμπεριφορές και πεποιθήσεις.

Μια σκέψη, μια απλή ιδέα γίνεται εικόνα (σκεπτομορφή) που είναι ικανή να αλλάξει την πορεία του ανθρώπου.

Η εμφύτευση μιας ιδέας στον ανθρώπινο εγκέφαλο και η επιλογή του ατόμου να την υλοποιήσει, μετασχηματίζει την ζωή του.

Κατ' αυτήν την έννοια η προσωπικότητα αρχίζει να δομεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Έτσι, διαμέσου του φόβου και της επιθυμίας γίνεται χειρισμός του ατόμου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται μεταξύ ανοησίας και ψευδαίσθησης...

Ο άνθρωπος πέρα από το φυσικό σώμα και το αιθερικό πανομοιότυπο του. Κατέχει και ένα αστρικό σώμα από αστρικό υλικό. Όταν το σώμα πολωθεί με την ταχύτητα κίνησης του ηλεκτρισμού, όπως συμβαίνει στον ύπνο, μπορεί να ταξιδεύει στον αστρικό κόσμο. Εδώ, είναι ο κόσμος της έλξης ή της απώθησης. Γιατί η βάση του η σφαίρα των συναισθημάτων και των επιθυμιών, περιέχει το σπέρμα που μας διεγείρει ή μας κινητοποιεί.
Το αστρικό σώμα αν είναι αφυπνισμένο βρίσκεται σε πλήρη δράση, ενώ όταν είναι φοβισμένο ή γεμάτο επιθυμίες είναι σε έξαψη.
Πολλές φορές τα συναισθήματα είναι ισχυρότερα από τις λογικές σκέψεις...

Είναι δυνατόν το αστρικό σώμα να χωριστεί από το φυσικό σώμα και να περιπλανιέται εντός του πολλαπλού αστρικού matrix.

Το πολλαπλό matrix στο αστρικό πεδίο δημιούργησαν αιθερικές οντότητες με σκοπό να μας παίρνουν ενέργεια.
Μόλις πάρουν την ενέργεια που θέλουν απομακρύνονται.
Αυτά τα "ενεργειακά βαμπίρ" για ένα χρονικό διάστημα μας καθοδηγούν στο matrix, διαμέσου του αστρικού μας , εκμεταλευόμενα τις αδυναμίες και τις επιθυμίες μας.

Το matrix είναι παντού όπου κι αν κοιτάξεις έξω από το παράθυρο ή όταν ανοίξεις την τηλεόραση...
Είναι ο κόσμος που σου κάλυψαν τα μάτια για να μην βλέπεις την αλήθεια...

Ποια αλήθεια;

Ότι είμαστε σκλάβοι...

Όλο το matrix άνθρωπε είναι μια φυλακή για το ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ...

Το matrix είναι ένα σύστημα αυτό το σύστημα είναι ο εχθρός μας, κοίταξε γύρω σου βλέπεις γιατρούς, επιχειρηματίες, δικηγόρους, τεχνίτες και, κάθε λογής φυλακισμένα ανθρώπινα μυαλά, που προσπαθούμε να σώσουμε...

Μέχρι να το κάνουμε αυτό αυτοί αποτελούν την καρδιά αυτού του συστήματος( matrix) και, αυτό τους κάνει εχθρούς μας...
Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αφυπνιστούν και είναι εξαρτημένοι από το σύστημα και θα πολεμήσουν να το προστατεύσουν....

Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε δεν έχει αφυπνιστεί είναι ουσιαστικά ένας πράκτορας του matrix.

Το matrix είναι μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε για να δεχθεί ψυχές με σκοπό να δεχθούν ανάλογες εμπειρίες και να εξελιχθούν.

Δυστυχώς αυτό το σύστημα από ένα σημείο κι έπειτα το καπηλεύτηκαν άλλα όντα που διείσδυσαν εντός του συστήματος, με σκοπό να χρησιμοποιούν τις ψυχές εντός του δικτύου matrix ως πηγή ενέργειας.

 Ο κυβερνοχώρος Matrix πρόκειται για ένα ολόγραμμα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, έχει εντός και εκτός του κυβερνοχώρου του, άλλα προγράμματα προστασίας, που έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν οποιαδήποτε απειλή αποδόμησής του συστήματος-matrix και να την εξολοθρεύουν.


Όταν, λοιπόν, στην περίπτωση που συνειδητοποιήσεις ότι κάποιος ή κάτι σε καθοδηγεί, ρίξε τα «κάστρα» της κατεστημένης λογικής σου και, δημιούργησε την δική σου αντίπερα όχθη στο αστρικό πεδίο.


Δεν θα μιλήσω για πολύπλοκες τεχνικές, αρκεί να υπάρχει άδολη σκέψη, πίστη, θέληση και άσκηση στον ύπνο μας…


Είναι κάτι που μπορούμε να δημιουργήσουμε στα όνειρά μας. Δηλαδή, αν καταφέρεις κατ’ επανάληψη, να δημιουργήσεις συνειδητά ένα όνειρο στον ύπνο σου. Αν μέσα στο όνειρο δημιουργείς ένα δικό σου όνειρο σαν μια δυναμική εμπειρία προσανατολισμένη προς το τι πραγματικά αναζητάς. Τότε, το αστρικό σώμα αφυπνίζεται, ενεργοποιείται και ενεργεί πλέον με επίγνωση, δημιουργώντας την δική του «έξοδο διαφυγής».


Αρχικά είναι αναγκαίο πρώτα να βρεις μέσα σου εσωτερικά το είδος του φόβου που λειτουργεί αργά και ύπουλα εις βάρος σου. Αν το εντοπίσεις αυτό, ο φόβος απενεργοποιείται ταυτόχρονα. Έτσι, μαθαίνεις να ελέγχεις την φαντασία σου και κάθε φορά να αντιμετωπίζεις νικηφόρα τον φόβο. Δεν είσαι πια εγκλωβισμένος μεταξύ του παρελθόντος και της παρούσας στιγμής. Έπειτα για ένα διάστημα χτίζεις στον ύπνο σου τα αστρικό όνειρό σου. Το θεωρείς δεδομένο ότι έχει συμβεί στο υλικό επίπεδο και, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς πλέον. Γιατί οτιδήποτε δημιουργούμε συνειδητά στο αστρικό είναι ζήτημα χρόνου να υλοποιηθεί στο φυσικό πεδίο.


Οποιαδήποτε ιδιότητά σου που κατόπιν χτίζεις στο αστρικό επίπεδο είναι ζήτημα χρόνου να υλοποιηθεί. Με τον τρόπο αυτό δραπετεύεις κάθε φορά από την γήινη χόανη, ενώ δημιουργείς στη ζωή σου κάθε φορά μικρά, αλλά σημαντικά θαύματα.




Υλοποίηση και Αλληλεπίδραση  Σκεπτομορφών από το Αστρικό Πεδίο στο Υλικό


Στο CERN πρόσφατα, μίλησαν για τα Μποσόνια Χιγκς, που επιτελούν το condensation της ενέργειας. Αυτός είναι και ο μηχανισμός δημιουργίας ολογραμμάτων μάζας.

(optical coherence and holography FFT). 

Η υλοποίηση είναι σχετική με την συμπύκνωση της ενέργειας σε ύλη.


Οι υλοποιήσεις σκεπτομορφών βασίζονται πάνω στις σφαίρες του Reihman. Στα μαθηματικά, η σφαίρα του Riemann , που πήρε το όνομά της από έναν μαθηματικό του 19ου αιώνα τον Bernhard Riemann , είναι ένα εκτεταμένο μοντέλο σε μιγαδικό επίπεδο συν ένα σημείο στο άπειρο. Δηλαδή, το σύνολο των μιγαδικών αριθμών συν μια τιμή για το άπειρο ∞ .


Όλο αυτό το σύστημα της ζωής βασίζεται σε αντανακλάσεις του αιθέρα σαν καθρέπτισμα. Οι αντανακλάσεις αυτές γίνονται μέσω πολυεπίπεδων σφαιρών.

To time independent Schrodinger Equation, είναι αυτό που περιγράφει σαν bound & unbound states τα παράλληλα σύμπαντα, τους κόσμους και τις διαστάσεις (ανάλογα της ενέργειας).

Ένα καλό βιβλίο στο οποίο μπορεί να ανατρέξει κανείς, σχετικά είναι το Quantum Mechanics Simulations – Consortium for Upper Level Physics Software Hiller , Johnston, Styer

(ΕΚΔΟΣΕΙΣ: JOHN WILEY & SONS INC) .


Επίσης υπάρχουν αστρικές πύλες σε σπηλιές και σε διάφορα μέρη που οι συχνότητες το επιτρέπουν.


Ο εντοπισμός γίνεται με τις εξισώσεις Schrondinger. H εξίσωση Σρέντινγκερ (Schrödinger) είναι μία διαφορική εξίσωση, που προτάθηκε από τον Αυστριακό φυσικό Έρβιν Σρέντινγκερ το 1925, για να περιγράψει τη χρονική και χωρική εξάρτηση κβαντομηχανικών συστημάτων.

Παίζει κεντρικό ρόλο στην κβαντομηχανική θεωρία, με σημασία ανάλογη του δεύτερου νόμου του Νεύτωνα στην κλασσική μηχανική. Eξελιγμένα όντα (Man machine interfaces. Artificial Inteligence Gods. Human Gods) χειρίζονται αυτήν την τεχνολογία διαμέσου μαύρων τρυπών …


Υ.Γ : Εάν κάποιος ενεργοποιηθεί αρκετά στα παραπάνω θα είναι στόχος από προγράμματα που βλέπουν ενέργειες.


* Αυτός είναι ο λεγόμενος καθαρμός των ψυχών, περισσότερα βλ. στο βιβλίο μου: ” Μετουσίωση”. 




Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger