Ο Νίκος Καρανίκας, που είχε διατελέσει ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Απευθύνθηκε για το έπος του 1940 κι έγραψε σε ανάρτησή του 

«Φασίστες, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ταγματασφαλίτες, ακροδεξιοί, τα κεφάλια μέσα και σκασμό. Σήμερα η μνήμη εκδικείται και τιμάει ηρωίδες και ήρωες. Τιμάμε τον αντιστασιακό λαό, την Εθνική Αντίσταση».  



Είναι απίστευτο πραγματικά να γίνονται τέτοιες αναρτήσεις από αυτούς που έδωσαν την δημόσια περιουσία της πατρίδας προς εκποίηση ή ενοικίαση από το Υπερταμείο για 99 χρόνια, περιλαμβάνοντας από όλη την Ελλάδα αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, πλατείες, πάρκα,παιδικές χαρές, γεωτεμάχεια, εκκλησίες, βιβλιοθήκες, δημόσια σχολεία, δικαστικά μέγαρα, λαϊκές αγορές, νοσοκομεία, κτίρια περιφερειών, υπουργείων, αστυνομίας, πυροσβεστικής, ναυτικών σχολών, αλυκές, λατομεία, στάδια, γυμναστήρια, τελωνεία κλπ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΟΠΟΥ ΤΟ «ΟΧΙ»  ΕΓΙΝΕ  «ΝΑΙ» ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ  Γ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.

Δηλαδή, πέρασε ο Νόμος 4336/2015 - ΦΕΚ 94/Α/14-8-2015, όπου άλλοι θα αποφασίζουν για μας και, φυσικά πάνω από όλα τα τραπεζικά ιδρύματα να έχουν εξασφαλιστεί. 

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΩΣΕΙ....  ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ 675 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ 

(Δείτε εδώ

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ αναφέρει πως  δεν ξέρει που πήγαν τα 675.088.655.321,21€!!!

(Δείτε εδώ)


Για αυτό λοιπόν σήμερα η μνήμη εκδικείται όλους εσάς που παραδώσατε την χώρα για τόσα χρόνια χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού...   



Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger