Η αρχή μιας Νέας Εποχής είναι επιτέλους εδώ, ορατή και πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που αφορά την αντίδραση και την ανατροπή 

Όταν συναντιούνται ο Δίας με τον Κρόνο υπάρχει η ένταση των παλιών μορφών που πεθαίνουν, ενώ η γονιμότητα μιας νέας ανάπτυξης αρχίζει να παίρνει μορφή.

Τον περασμένο αιώνα, ο κύκλος τους ευθυγραμμίστηκε στην μετάβαση μεταξύ των  δεκαετιών. Μέσα από τις συνόδους και τις αντιθέσεις του Δία με τον Κρόνο άρχισαν να σηματοδοτούν την αρχή κάθε δεκαετίας. 

Για παράδειγμα, υπήρξε μια σύνοδος του Δία με τον Κρόνο το 1980, μια αντίθεση το 1990, μια σύνοδος το 2000 και μια αντίθεση το 2010.

Ο Δίας και ο Κρόνος θα σχηματίσουν την σύνοδό τους στις 21 Δεκεμβρίου 2020 στη πρώτη μοίρα του Υδροχόου, με σχεδόν απόλυτη σύνοδο των πλανητών, καθώς η απόκλιση τους θα είναι μόλις της τάξης της 0,1ο . 

Η ελάχιστη αυτή απόκλιση αποτελεί το κοντινότερο σημείο που θα βρεθούν οι δύο πλανήτες στον μεταξύ τους εναγκαλισμό μετά το 1623! 

Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι τη φετινή χρονιά κλείνει ένας τεράστιος οικονομικός κύκλος 4 αιώνων.

Πρόκειται για μυθολογικά αρχέτυπα Πατέρα και γιου που άραγε θα συνεργαστούν ή θα συγκρουστούν;

Αν και η σύνοδος Δία – Κρόνου που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια είναι πάντα σημαντική, η ένωσή τους φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Ο Δίας και ο Κρόνος σχηματίζουν τις συνόδους τους στο ίδιο στοιχείο της αστρολογίας κάθε 200 χρόνια περίπου.

Από το 1802, οι σύνοδοι Κρόνου και Δία γίνονταν σε ζώδια της γης, με την τελευταία τον Μάιο του 2000 στον Ταύρο. 

Μετά τη σύνοδο Δία και Κρόνου στον Υδροχόο το 2020, μέχρι το 2159 οι σύνοδοι τους θα συνεχίσουν να γίνονται σε ζώδια του αέρα.




ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΨΥΧΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΥΧΤΑΣ




Εννέα μέρες μετά την σύνοδο του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ακολουθεί  στις 30 Δεκεμβρίου 2020 (περίπου στις 5:33πμ) η λεγόμενη η «Πανσέληνος της Μεγάλης Νύχτας ή Ψυχρή Πανσέληνος »

Σύμφωνα με τη NASA οι Ευρωπαίοι της είχαν δώσει αυτό το όνομα, καθώς το φεγγάρι είναι κοντά στο χειμερινό ηλιοστάσιο. «Το επίπεδο της τροχιάς της σελήνης γύρω από τη Γη, ταιριάζει σχεδόν απόλυτα με το επίπεδο της τροχιάς γύρω από τον Ήλιο. Όταν η διαδρομή του Ήλιου εμφανίζεται στον ουρανό στο χαμηλότερο σημείο για ολόκληρο τον χρόνο, η διαδρομή της πανσελήνου απέναντι από τον Ήλιο εμφανίζεται ψηλότερα στον ουρανό», όπως εξηγεί η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Στις ΗΠΑ οι φυλές Algonquin που ζούσαν στα βόρεια και στα ανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών, είχαν «βαφτίσει» την τελευταία πανσέληνο της σεζόν ως «Παγωμένη Πανσέληνο», καθώς οι νύχτες ήταν μεγάλες και κρύες.



Ουσιαστικά αυτός ο συνδυασμός κι αυτή η ακολουθία ειδικά τέτοιων  αστρολογικών φαινομένων ενεργοποιούν πλανητικά αυτό που λέμε Κάρμα που είναι Κράμα καλών και κακών πράξεων. Κρατήστε μια δικλείδα ασφαλείας κι ας προστατέψει ο καθένας τον εαυτό του, το σπίτι του και την πατρίδα του από κάθε κίνδυνο. 

Μετά την πανσέληνο της μεγάλης νύχτας θα ξεκινήσουν φοβερά γεγονότα. 

Και επειδή τα γεγονότα θα τρέξουν με πολύ γοργούς ρυθμούς τους επόμενους μήνες και οι αλλαγές θα είναι κατακλυσμιαίες, δεν θα προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε την πλήρη έκταση των γεγονότων. Γιατί το παλιό θα συγκρουστεί με τον νέο που έρχεται σε μια τελική μάχη προς όλα τα επίπεδα. 

Έρχονται ημέρες γέννας και ημέρες πολέμου. Μια τέτοια σκληρή πραγματικότητα θα μας συνοδεύσει το 2021 και, θα μας αναγκάσει να ανοικοδομήσουμε τις οικονομίες μας εκ βάθρων, στα ερείπια που θα αφήσει η κατάρρευση της προαναφερθείσας σύγκρουσής.



Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger