Σήμερα  βγάζουν έντονα τις φοβίες μας, αυτό αναγκαστικά θα το αντιμετωπίσουμε είτε έτσι είτε αλλιώς. Είναι μέρος της εξέλιξής μας. Εγώ δεν πιστεύω ότι κάτι πάει λάθος . 

Αντίθετα πιστεύω όλα πάνε όπως θέλει ο θεός. Δεν ξέρω ακριβώς πως, αλλά ο καθένας θα βρεθεί μέσα από εκπλήξεις σύμφωνα με όσα θα επιλέξει. Αυτό με εντυπωσιάζει  και, αγαπώ ακόμη περισσότερο το δημιουργό, αλλά και το εξελισσόμενο σχέδιο του. Γιατί εδώ όλα αυτά είναι στην ουσία ψεύτικα γιατί είναι ένα matrix. Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω ότι η επιλογή σε καθορίζει. 

Έτσι κι αλλιώς όλα σε αλλάζουν τα τρόφιμα, το νερό, ο αέρας, θα πεις αυτό που λένε για τα νέα εμβόλια είναι κάτι πιο δυνατό και θα γίνει ξανά και ξανά για να συνδεθεί ίσως με την τεχνητή νοημοσύνη, όπως λένε οι συνωμοσιολόγοι. 

Απλά δεν φοβάμαι αυτό, όσο τι επιλογές θα κάνω και, τι επιλογές έχω κάνει έως τώρα . 

Αλλά και πόσο ελεύθερος είμαι να επιλέξω. Γιατί το αποτέλεσμα των επιλογών φαίνεται πολύ μετά στην πορεία μας. Κι όμως όλα αυτά είναι σκαλοπάτια μέσα από μεγάλες αλλαγές. 

Ο Θεός μας περιμένει λοιπόν και μας προετοιμάζει ... 

Αυτή είναι αληθινή αγάπη ..!!


ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

Σήμερα βγάζουν έντονα τις φοβίες μας, αυτό αναγκαστικά θα το αντιμετωπίσουμε είτε έτσι είτε αλλιώς. Είναι μέρος της...

Δημοσιεύτηκε από Argyriou Nickolaos στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger