Ο Γ. Τράγκας θεωρεί ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ένα θερμό επεισόδιο τύπου Ιμίων που θα οδηγήσει σε μια συνολική διαπραγμάτευση και φυσικά σε εθνικές υποχωρήσεις καθώς η Ελλάδα δεν ζητάει τίποτα:


«.... Η Τουρκία θα χτυπήσει την Ελλάδα για να προκαλέσει διαπραγματεύσεις σε όλο το φάσμα των απαράδεκτων και ανυπόστατων αιτημάτων της. Η Άγκυρα δεν θέλει συζήτηση για την υφαλοκρηπίδα. Θέλει νησιά και διχοτόμηση του Αιγαίου. Θέλει αυτονόμηση και αυτοδιοίκηση της μουσουλμανικής Θράκης. Θέλει να βρει ευκαιρία να επιτεθεί πάλι σε αυτό που δεν αναγνωρίζει ως κράτος, και ονομάζει Ελληνο-κυπριακή διοίκηση.

Το πιθανότερο είναι να χτυπήσει στο κενό εξουσίας που θα υπάρξει κατά την μετάβαση του κυρίου Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο. Ενδεχομένως το επεισόδιο θα στηθεί τις ημέρες που θα ενημερώνεται ο κύριος Μπάιντεν, πριν ορκιστεί. Ήδη καλλιεργείται το απαραίτητο κλίμα για να κάτσει η ελληνική πλευρά στο τραπέζι μιας απαράδεκτης διαπραγμάτευσης που οδηγεί σε εθνική ταπείνωση....»

Ιδού ολόκληρη η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο facebook:


Kαλό κουράγιο να έχετε όλοι σας. Και πρέπει να έχετε πολύ κουράγιο και μεγάλη ψυχραιμία τις επόμενες εβδομάδες γιατί...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger