Ο βίος και η πολιτεία του  Δρ Mike Yeadon :

Ο Δρ Mike Yeadon έχει πτυχίο βιοχημείας και τοξικολογίας και διδακτορικό στην ερευνητική φαρμακολογία. Έχει πάνω από 30 χρόνια στην έρευνα νέων φαρμάκων σε μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου, αφήνοντας την Pfizer το 2011 ως Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Επιστήμονας για Αλλεργίες & Αναπνευστική. Αυτή ήταν η πιο ανώτερη ερευνητική θέση σε αυτόν τον τομέα στην Pfizer. Από τότε που έφυγε από την Pfizer, ο Δρ Yeadon ίδρυσε τη δική του εταιρεία βιοτεχνολογίας: Ziarco, που πωλήθηκε στην εταιρεία Novartis το 2017. Μάλιστα οι οικονομικές λεπτομέρειες αυτής της συναλλαγής δεν αποκαλύπτονται, αλλά διάφορες  εκτιμήσεις αναλυτών αποκαλύπτουν ότι η συμφωνία αυτή θα μπορούσε να αξίζει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέσω ενός συνδυασμού προκαταβολών πληρωμών, ορόσημων και δικαιωμάτων. ( Διαβάστε εδώ και εδώ )

Πάντως παλαιότερη ανάρτηση του εν λόγω ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ στο διαδίκτυο σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού αποδείχθηκε ψευδής...

Διαβάστε σχετικά....

Αναλυτικότερα εδώ: https://web.archive.org/web/20201129113931/https://lockdownsceptics.org/what-sage-got-wrong/


 Αναλυτικότερα εδώ: https://www.thejournal.ie/debunked-pfizer-employee-quotes-mike-yeadon-covid-19-vaccine-5311935-Dec2020/


Ο Mike Yeadon που δεν ξέρουμε πόσα πήρε από την πώληση της Ziarco ακούμε στο παρακάτω βίντεο μεταξύ των άλλων να  αναφέρει: 

«... Μου κοστίζει αυτό που κάνω. Εντάξει;

Έχασα τη δουλειά μου. Άνθρωποι που γνώριζα επί δεκαετίες δεν θέλουν πια να μου μιλάνε... »


Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger