Η ιστορία του Duncan O’ Finioan ή BOBBY JOE FANNIN είναι κάτι αληθινό ή κάτι το φανταστικό; 

Οι γνώμες βέβαια διίστανται πάνω στην ιστορία αυτή, αλλά έχει ενδιαφέρον να ερευνήσει κανείς τα όσα αναφέρει ο άνθρωπος αυτός για να καταλήξει σε άλλα πολύτιμα συμπεράσματα... 

 Project “super soldier” 

Ο Bobby Joe Fannin, που του αρέσει να τον αποκαλούν Duncan O'Finioan, ισχυρίζεται ότι είχε απαχθεί ως παιδί και εκπαιδεύτηκε στα ανοικτά του νησιού St. Thomas ως «Απόλυτος μαχητής» με άλλα παιδιά. Ισχυρίζεται ότι εκπαιδεύτηκε ως δολοφόνος και ψυχικός πράκτορας. Αργότερα όλες οι αναμνήσεις του από τις εμπειρίες του αυτές διαγράφηκαν. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι μπόρεσε να συγκεντρώσει ξανά αυτές τις αναμνήσεις . 

Ο Fannin μεταξύ των άλλων έλαβε κάποια αξιοπιστία από την εκπομπή του Jesse Ventura : "Conspiracy Theory" στο True TV. Αλλά έχει ακουστεί και σε πολλές εναλλακτικές μορφές πολυμέσων: "Off Planet Radio με τον Randy Maugans", το πρώτο "Awake and Aware LA Conference" του Project Camelot, το δεύτερο "Awake and Aware LA Conference" του Project Camelot", το "Shoot from the Hip with Duncan O'Finioan" στο δίκτυο CCN και έχει μια εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ "PACKING FOR MARS". 

Ο Duncan O’Finioan ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 12 χρονών, όταν αυτός και η υπόλοιπη ομάδα των παιδιών που κλήθηκαν στο καθήκον για να σώσουν μια ομάδα Navy SEAL και μια ομάδα Marine Corps Recon γιατί καθηλώθηκαν στην Καμπότζη το 1972. Ήταν ο αρχηγός αυτής της ομάδας. Αυτός και τα άλλα παιδιά ένωσαν τα χέρια τους και σχημάτισαν ένα ημικύκλιο. Στη συνέχεια σκοτώθηκε κάθε στρατιώτη στα 20 μίλια από το συνδυασμένο αποτέλεσμα της παραγόμενης ψυχικής τους δύναμης. Ισχυρίζεται επίσης ότι αυτά δεν είναι τα λόγια του, αλλά τα λόγια ενός πλοιάρχου του Navy SEAL και ενός Λοχαγού Αναγνώρισης του Σώματος Πεζοναυτών που διασώθηκαν.

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger