Όταν οι άρχοντες παρανομούν τότε η φτώχεια των πολλών μεγαλώνει

 

Από την στιγμή που η πολιτική του κόσμου μας δεν δείχνει ταπεινότητα και απλότητα ... 

Αλλά αντίθετα στηρίζεται στην αλαζονεία δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη και ευημερία των λαών. 

Η μόνη πολιτική ιδεολογία που είναι αναγκαία πλέον σήμερα σε τούτο το κόσμο είναι αυτή που θα γαληνέψει τους λαούς μέσα από την παγκόσμια ειρήνη, το δίκαιο και την καταπολέμηση της φτώχειας...

Δεν είναι δυνατόν άλλο λίγοι να καταστρέφουν την γη και τους υπόλοιπους ανθρώπους για να ικανοποιούν την απληστία τους ....

Όταν ο μισός πλούτος της γης συγκεντρωμένος σε λιγότερους από 70 ανθρώπους. 

Ενώ οι αριθμοί δείχνουν ότι:

 «Οι μεγαλύτερες αιτίες της φτώχειας είναι η πολιτική, οικονομική και κοινωνική περιθωριοποίηση συγκεκριμένων ομάδων».

Οι πολυεθνικές εταιρείες και η ελίτ των πλουσίων παίζουν παιχνίδι με φορολογικούς παραδείσους και, με διαφορετικούς όρους από όλους τους άλλους, ξεγλιστρούν χωρίς να πληρώσουν τους φόρους που χρειάζεται η κοινωνία για να λειτουργήσει. Αυτά τα χρήματα θα ήταν διαθέσιμα για κοινωνική ευημερία των λαών.

Αυτό πρέπει να σταματήσει και οι άρχοντες που παρανομούν να σωφρονιστούν.

Οι λαοί της γης έχουν πλέον μεγάλη ανάγκη να ζουν δίκαια,γαλήνια και ειρηνικά.

Γι' αυτό πρέπει να πληρώσουν όσοι πλούτισαν εις βάρος των πολλών και οι πολλοί για πολλά χρόνια να μην πληρώνουν φόρους και δασμούς. Έτσι θα μπορέσει να οργανωθεί ξανά η κοινωνία και να μην υπάρχει άλλο άδικος και αδικημένος. Και όλοι θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης, στην παιδεία και σε θέσεις απασχόλησης.

Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν μπορεί να στηρίζεται στην καταπάτηση της προσωπικής ελευθερίας και στην παραβίαση της γενετικής ταυτότητας των ανθρώπων. Αλλά είναι αναγκαίο να δομείται με διάκριση, δικαιοκρισία, λογική, καλή διαγωγή και αγάπη.

 

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger