ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ...
  
 

 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ:
 
 
ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ  ΟΛΑ... ΑΛΛΙΩΣ... ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...;;;
 

 
Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
 

Άραγε πως εξαφανίστηκε ο Saraswati ;
Ποιος λαός ζούσε εκεί πριν εξαφανιστεί;
Που περιπλανήθηκε αυτός ο λαός μετά την εξαφάνιση του μυθικού ποταμού;
Τι θέση κατέχει σήμερα αυτός ο λαός στην παγκόσμια εξουσία;

Αυτός ο λαός σήμερα είναι οι ρατσιστές της ανθρωπότητας και φυσικά ο εχθρός της Ελλάδος. Όμως δεν θα τους κάνουμε την χάρη να διαμελίσουν το Ελληνικό Έθνος και για το λόγο αυτό αποκαλύπτουμε το προφίλ του εχθρού μας, που  τόσα χρόνια κρύβεται στην σκιά των Ελλήνων. 

Από τα πανάρχαια χρόνια δημιουργούσαν προβλήματα στους γύρω τους και, για το λόγο αυτό εκδιώχθηκαν τότε από την σημερινή Βόρεια Ινδία. Έτσι φθάνοντας στη Αίγυπτο ήρθαν σε επαφή με τον άλλον μεγάλο πολιτισμό και, εγκαταστάθηκαν αρχικά ανάμεσα από τους δυο ποταμούς τον Τίγρη και τον Ευφράτη για να φθάσουν έως την Βαβυλώνα και να μπουν στα μεγάλα κόλπα και, από εκεί ως την Ελβετία μαζί με τον Μακεδονικό χρυσό... 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ  ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΟΥΔΕΤΕΡΗ....
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.... 

 
Αυτοί παίζουν με την ανθρωπότητα και ανάλογα πως τους συμφέρει κάθε φορά, αλλάζουν ρόλους και τρόπους στους λαούς της γης.
Μια χρησιμοποιούν τους Εβραίους για να καλυφθούν εκείνοι από τις χρηματικές απάτες τους, άλλοτε τους Έλληνες για να καταστρέψουν την γνώση του παρελθόντος... 

Για κάθε λαό έχουν φτιάξει μια καλά οργανωμένη φυλακή με ιδέες και πάθη για να τον ελέγχουν. 
Κι έτσι μπόρεσαν οικονομικά κι έπειτα νοητικά να ελέγχουν τους περισσότερους λαούς της γης....


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

 

 

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger