Ο Δημιουργός του κόσμου που είναι άχρονος δημιούργησε διάφορα όντα...

Εδώ και 8 δισεκατομμυρια χρόνια , σε τούτο το κόσμο που είμαστε, βρίσκονται και άλλα 5 , που προέρχονται από άλλο ηλιακό σύστημα.

Ύστερα από την άφιξη αυτών των 5 όντων, έφθασαν σε τούτο το κόσμο και άλλα όντα , τα οποία λέγονται σκοτεινοί ε γρήγοροι. Ενώ τα προηγούμενα ονομάζονται Ελ.

Πριν 4 δισεκατομμυρια χρόνια γίνεται η πρώτη μάχη μεταξύ τους. Οι Ελ κατοικούσαν στον πλανήτη Αρη , ενώ οι σκοτεινοί στο Πλανήτη ΑΝΤΙΧΘΟΝΑ.

Εκείνος ο πόλεμος είχε σαν συνέπεια την καταστροφή του πλανήτη Αρη. Τότε ο πόλεμος μεταφέρθηκε στον πλανήτη Γη, αφού προηγήθηκε ΓΑΙΩΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙΩΔΑΙΣΙΑ.

Πριν 2 δισεκατομμυρια χρόνια έγινε η μεγάλη μάχη στη Γη κατά την οποία η ΑΘΑΝΑ , ο αδελφός της ΑΠΟΛΛΩΝ και οι φωτεινοί ΕΛ με την ΑΘΑΝΑ επικεφαλής και με το στραγηγό Απόλλωνα , τον φωτεινό εκγρήγορο, εξουδετερωνουν την ηγεσία των σκοτεινών θεών, το λεγόμενο Σκοτεινό Ιερατείο”.

Δυστυχώς όμως η Ιστορία δεν σταματούσε εκεί: 

“Έτσι πριν 200 εκατομμύρια χρόνια,γίνεται μια ακόμα μάχη στη Παρνασσίδα. Οι δυο που ηγούνται των σκοτεινών δυνάμεων εκτελούνται επί τόπου.

Ο πόλεμος αυτός κορυφώνεται από το 12.000 π.χ.έως το 9.600 π.χ.
Οι πανίσχυρες δυνάμεις των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ, έχοντας την κυριαρχία για διάστημα 2000 ετών, επιτίθενται πάλι με την αεροπορία της Κρόνιας Ατλαντιδας .

 Αρχικά επιτέθηκαν εναντίον του στρατού που οργάνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ , χάνοντας την μάχη. Διότι έχασαν την αερομαχία από την ΑΘΑΝΑ , που τους καταδίωξε με αεροπορία, ναυτικό και πεζοναύτες. Με αποτέλεσμα να αποβιβαστεί στη Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ , και εκεί ανακηρύσσεται πριγκίπισσα...

Μετά από 12 ημέρες το σκοτεινό Ιερατείο , με αρχηγό τον Πανίσχυρο ΑΤΩΡΑ, περικυκλώνει τους Πεζοναύτες του Ιωνικού στρατού. Ο Ιωνικός στρατός αιφνιδιάζεται και υποχωρεί.

Όταν η Αθάνα αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, τότε από θυμό υψώνει την αιγίδα με το αριστερό χέρι και το ακόντιο πάνω από το κεφάλι της.

Ταυτόχρονα εκφέρει οργή, την λεγόμενη ''ΙΩΚΗ'',  με αποτέλεσμα οι υπέρηχοι να χτυπήσουν αλύπητα το έδαφος, το οποίο αρχίζει να σχίζεται μέχρι που η Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ βυθίζεται κατά 97%.

Από τότε και μετά όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας..”

Ο πόλεμος αυτός λοιπόν συνεχίζεται και η τελευταία μάχη θα πραγματοποιηθεί ως το έτος 2033...


Το παραπάνω είναι απόσπασμα από αρχαίο χειρόγραφο που αναφέρεται στο βιβλίο : “ΙΩΚΗ”....   Δείτε εδώ...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger