ΑΓΡΙΟΣ ξυλοδαρμός σε ΓΝΩΣΤΟ υπουργό του Σύριζα - Φυγαδεύτηκε άρον-άρον!! VIDEO

Φυγαδεύτηκε στο νοσοκομείο
Ένταση στην Ιεράπετρα με τον Πολάκη

Μια ΑΚΡΩΣ θερμή υποδοχή επιφύλαξαν κάτοικοι της Ιεράπετρας και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Toν περίμεναν πως και πως οι κάτοικοι της περιοχής για να τον ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ κατάλληλα.

Κάτοικοι της περιοχής τον περίμεναν και μόλις ο υπουργός πλησίασε την είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί, άρχισαν να τον βρίζουν, να τον φτύνουν και να τον κλωτσούν. 


Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός και μεγάλη αναστάτωση στο σημείο, με τον υπουργό να μπαίνει κακήν κακώς μέσα στο κτίριο του νοσοκομείου, για να γλιτώσει τα χειρότερα.


Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία κλιμάκωση των αγώνων τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με απόβαση στο… Ηράκλειο και πορείες.

Μάλιστα, η απόφαση του κ. Πολάκη να επισκεφτεί το νοσοκομείο Ιεράπετρας ανακοινώθηκε την ώρα που κάτοικοι και τοπικοί φορείς βρίσκονταν στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger