Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί την υπόθεση της δολοφίας του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη από συνομίληκό του. Ο δράστης μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια και δήλωσε ότι ήταν θύμα κατεξακολούθησην επί δύο χρόνια του θύματος.
Δεν φαίνεται αν έχει ακόμα αίσθηση του τι ακριβώς έχει συμβεί, ούτε του τι έχει διαπράξει.
Υποστήριξε ότι το θύμα τον μείωνε συνεχώς, ότι δεχόταν προσβολές και μπούλινγκ καθημερινά από τον Τάσο, παρότι φίλοι.
«Με αποκαλούσε γκαγκά. Δεχόμουν φραστικές επιθέσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου, μου έλεγε συνεχώς ότι δεν έχουμε καλό τρακτέρ και δεν μπορούμε να πάρουμε γιατί είμαστε φτωχοί… Την ώρα που επιστρέφαμε στα σπίτια μας από το γλέντι ο 14χρονος άρχισε πάλι τις προσβολές. Δεν άντεξα, αγανάκτησα. Πιαστήκαμε στα χέρια. Γύρισα σπίτι και πήρα το μαχαίρι…».
Λίγο πριν την δολοφονία ο 14χρονος πήγε σπίτι του και επέστρεψε με ένα μαχαίρι, οπότε και συνέβη το κακό.
Στον 14χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ σειρά τώρα έχει ο ανακριτής.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ

Την ίδια στιγμή γείτονας του δράστη μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι ήταν επιθετικός «Από δέκα χρονών είχε τα όπλα, σκότωνε σκυλιά και μαχαίρωνε κουνέλια. Όχι ότι οι γονείς του θέλανε να γίνει δολοφόνος, αλλά εξελίχθηκε έτσι...».

ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Σε ρεπορτάζ του Mega υποστηρίζεται ότι ο δράστης δεχόταν πειράγματα από το σχολικό περιβάλλον του καθώς είχε μια ιδιαιτερότητα στην ομιλία και λόγω του ότι δεν μπορούσε να τρέξει γρήγορα καθώς είχε κάποια επιπλέον κιλά.



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger