Η αστυνομία, έχει

εκδώσει μια τρομερή προειδοποίηση για όλους τους ιδιοκτήτες σκυλιών, προειδοποιώντας τους να μην πλησιάσουν ή να πάρουν οποιαδήποτε μπάλα του τένις που θα βρουν πεταμένη. Φυσικά, αυτό αποτελεί πρόσθετη πρόκληση για τους ιδιοκτήτες που τους αρέσει να αφήνουν τα κατοικίδια ζώα τους χωρίς λουρί.

Οι ερασιτέχνες κατασκευαστές πυροτεχνημάτων χρησιμοποιούν μπάλες του τένις και σωλήνες ως περιβλήματα για τα σπιτικά πυροτεχνήματα τους. Εάν αυτά τα «πυροτεχνήματα» δεν σκάσουν, όπως έχει προγραμματιστεί, απλά μένουν πίσω … σαν μια νάρκη που περιμένει να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Αυτές οι «βόμβες μπάλες του τένις» είναι επικίνδυνες επειδή είναι κατασκευασμένες από ερασιτέχνες. Ακατάλληλη κατασκευή σημαίνει ότι αυτές οι συσκευές δεν είναι ούτε στο ελάχιστο αξιόπιστες ή ασφαλείς.

Σύμφωνα με την έκθεση από τις ΗΠΑ, «Μια μπάλα του τένις-βόμβα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Είναι μια κλασική μπάλα τένις που έχει κάποιο είδος «ασφάλειας» κολλημένη απ” έξω. Η μπάλα του τένις θα μπορούσε επίσης να είναι πλήρως τυλιγμένη με κολλητική ταινία με ασφάλεια απ” έξω.»

Αν συμβεί να εντοπίσετε κάτι που νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι μια βόμβα μπάλα του τένις, μην πλησιάσετε και μην την αγγίξετε. Καλέστε την αστυνομία και περιμένετε για τις αρχές.

«Αν δεν σκάσει μερικοί άνθρωποι τις παρατάνε«, λέει ένας αστυνομικός. «Δυστυχώς, τα σκυλιά πιάνουν τα πάντα στο στόμα τους και το φέρνουν πίσω στους ιδιοκτήτες …»

Ακόμα και όταν μοιάζουν ότι δεν είναι αναμμένα, θα μπορούσαν ακόμα να σιγοκαίουν στο εσωτερικό, και η κίνηση μπορεί να είναι αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη. Αν δείτε μια μπάλα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που μοιάζει καμένο ή έχει φιτίλι ή ταινία πάνω του, μείνετε μακριά. Ειδοποιήστε τις αρχές. Σε καμία περίπτωση, μην προσπαθήσετε να το μετακινήσετε εκτός αν θέλετε να είστε το επόμενο πιθανό θύμα.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger