Ο σατανάς Ερντογάν με τον γνωστό χαιρετισμό του ....

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο σατανικός Ερντογάν μέσω του αρχισυντάκτης της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak, γνωστού κι ως «φωνή» του Ερντογάν,  Ιμπραήμ Καραγκιούλ (İbrahim Karagül), στοχοποιεί  την Αυστρία και τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα,  κατηγορεί την Αυστρία και τη Γερμανία για εχθρότητα προς την Τουρκία και ότι είναι εμφανές ότι «η κεντρική Ευρώπη έχει ένα «μυστικό σχέδιο» για την «αποσταθεροποίηση της Τουρκίας».


 Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας του Καραγκιούλ, και οι ΗΠΑ τάσσονται προς στο εν λόγω «μυστικό σχέδιο» για να γίνει «αποσταθεροποιήσει και να καταστρέψει την Τουρκία».


Αυτό το προπαγανδιστικό παραλήρημα είναι μόνο η αρχή και δεν είναι ξεκομμένο από τις σκοτεινές διασυνδέσεις του Ερντογάν με την Μουσουλμανική αδελφότητα της Αιγύπτου και με το ISIS.

Υπάρχει σκοπιμότητα και αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα από τις αναμενόμενες τρομοκρατικές ενέργειες που θα γίνουν σε συγκεκριμένα κράτη της Ευρώπης, όπως Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία και Γαλλία.

Δηλαδή πίσω από τα επόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα θα κρύβεται ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... 

Ενδεικτικά ας επαναλάβω τα εξής:

Ήδη στο παρακάτω βίντεο προειδοποιώ που και πως θα χτυπήσουν:




Τέτοια χτυπήματα που αναφέρονται στο παραπάνω βίντεο σχετικά με αμαξοστοιχίες είναι πολύ πιθανά και, βέβαια μεμονωμένες τέτοιες απόπειρες ευτυχώς αποτράπηκαν. Αλλά πάντα ο στόχος αυτών των σατανικών εγκεφάλων που χτυπούν είναι να κάνουν τρομοκρατικά χτυπήματα σε σημεία και με τρόπους που αιφνιδιάζουν....

Σκοπός μιας τέτοιας ενημέρωσης είναι ακριβώς αυτός να αποτραπούν τέτοιες τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Ήδη ενημερώθηκαν στο εξωτερικό με πιθανά τέτοια σημεία, κατά την δική μου πάντα εκτίμηση.  

Δείτε παρακάτω την εν λόγω εκτίμηση:

SOS...POTENTIAL TARGETS TERRORISTS ... attention to police authorities LONDON, COLOGNE AND AUSTRIA


"GREAT ATTENTION TO THE FOLLOWING ITEMS:

CAUTION .... following rail stations: 1. Victoria metro station, LONDON. 2. LINE Salzburg-Munich. 3. LAS PANKRAS. 4. COLOGNE ....

Attention... Will hit TRAINS..."

Ας κάνουν τα δέοντα οι αρμόδιες αρχές κι όπως λένε στο τόπο μας: "Φύλαξε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά"....


Υ.Γ: Μην τολμήσουν να κουνηθούν οι τρομοκράτες στην λεηλατημένη Ελλάδα, γιατί τότε θα δουν τι θα γίνει.... Αν κι όπως φαίνεται πια η Τουρκία ήδη ξεκαθάρισε τι σχέδια έχει για μας....
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger