Ότι συνέβη πριν και μετά την «μεγάλη» συμφωνία.

Του Ανδρέα Σαρρή

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον σταθμό και είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα από το νέο talent show που αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Νοεμβρίου.



Το σόου πρόκειται να είναι υπερπαραγωγή  καθώς το κόστος του είναι τεράστιο, όπως και «υπερπαραγωγή» είναι το συμβόλαιο της ‘Αννας Βίσση με το «Ε»!

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές και με βάση το ρεπορτάζ του Pasmina.gr, αρχικά η ‘Αννα Βίσση μιλούσε και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως ο ANT1 και το STAR όμως η προσπάθεια της αποδείχτηκε άκαρπη καθως οι απαιτήσεις της δεν έγιναν δεκτές.

Αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Άννα Βίσση φαίνεται να ήθελε να είναι η μόνη γυναικεία παρουσία στην κριτική επιτροπή του voice στην περίπτωση που τελικά έκλεινε με το STAR

Εκείνη που μεσολάβησε για την επαφή των Βίσση – Καρβέλα  με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι  η Αννίτα Πάνια  που διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις και με τους δυο!

Το στοιχείο όμως που κάνει αδιανόητο αυτό το «Deal» είναι το αστρονομικό ποσό με το οποίο «έκλεισε» η Άννα Βίσση!
Ένα υπέρογκο ποσό, που θα θεωρούταν υπέρογκο ακόμη και στις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης!

Για να καταλάβετε περίπου, να σας ενημερώσουμε οτι αποτελείται απο πολλά μηδενικά και όταν λέμε πολλά εννοούμε 5 μηδενικά!
Ποσό ιδιάιτερα «μεγάλο» για τα σημερινά δεδομένα και σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί στον σταθμό.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger