ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ



Στατιστικά, όταν ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, συναντά τον αυταρχικό, ανατρεπτικό Πλούτωνα σε "σκληρή" όψη, γνωρίζουμε από τα ιστορικά γεγονότα  του παρελθόντος  πως δημιοργούνται : επαναστάσεις, πόλεμοι εναντίον αυταρχικών εχθρών,  αλλά και φυσικές καταστροφές. Η ουράνια αυτή ενέργεια φθάνει στη γη και κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες είναι ικανή να φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα εντός  Μάιου και Νοέμβριου 2013.
Η Ελλάς αρχίζει πλέον να αισθάνεται πως επιτέλους πρέπει να αλλάξει τη μοίρα της, μιας και ο Ελληνικός λαός κατανοεί όλο κα περισότερο από τις συνεχόμενες απειλές και πιέσεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζε.
Από την άλλη μέσα σ' όλη αυτή την κρίση η Τουρκία παρακολουθεί στενά οποιαδήποτε μονομερή απόπειρα της Ελλάδος ή άλλων χωρών να διευρύνουν την οικονομική τους ζώνη ή να διεξάγουν έρευνες για πετρέλαιο. Σε αυτή την περίπτωση όμως, η Τουρκία θα κηρύξει ΑΟΖ που βέβαια θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές δικαιωμάτων,  που  δυστυχώς είναι επάνω στις ελληνικές περιοχές υφαλοκρηπίδας και δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ.
Ο Έλλην Λόγος πάνω σε τούτα μάς δίνει τα φώτα του ως εξής :

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ = Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΚΙ ΕΔΩ θΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ = 6226

Δημοσίευση σχολίου

Blogger