H προφητεία στην αρχή διαβάστηκε με δυσπιστία…Ενα δημοσίευμα της αγγλόγλωσσης διαδικτυακής έκδοσης της ρωσικής εφημερίδας Pravda, με ημερομηνία 25 Μαρτίου του 2011,  αναφέρει πράγματι τα εξής εντελώς περίεργα:
«Στις 24 Μαρτίου (σ.σ. του 2011), γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι, σαμάνοι και παραψυχολόγοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις προβλέψεις τους για το κοντινό και μακρινό μέλλον».
«Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επίσης αποκάλυψαν την ημέρα έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο νέος πόλεμος λέγεται ότι θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι. Είναι ακόμα πιθανό ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει πέντε ημέρες μετά τη λήξη των Αγώνων».
Όπως διαβάζουμε στο tribune.gr, η εφημερίδα Pravda, σήμερα, δεν είναι η κάποτε σοβαρή και επίσημη φωνή του σοβιετικού κομμουνιστικού κόμματος.
Έχει μετατραπεί σε μια λαϊκή φυλλάδα με «αδυναμία» σε θέματα σκανδαλοθηρικού ή «μεταφυσικού» περιεχομένου.
Επειδή, λοιπόν, δεν είναι η αξιόπιστη πηγή του παρελθόντος και επειδή στο διαδίκτυο η εξαπάτηση δεν είναι και τόσο δύσκολη, είναι λογικό να υπάρχει η  πιθανότητα το θέμα να είναι τωρινό και να το ανάρτησαν με παλιά ημερομηνία. Είναι μια εφικτή πιθανότητα.
Εάν, όμως, η ανάρτηση δεν είναι πειραγμένη και όντως δημοσιεύθηκε το 2011, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον γεγονός σε περίπτωση που επαληθευθεί, πράγμα που το απευχόμαστε.
www.makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger