Μήπως ήρθε η μεγάλη στιγμή και για εσάς; Μήπως πρέπει να αρχίσετε;;;

Μάθετε τα ειδικά προγράμματα αποκλειστικά για Ελλάδα ... 

SPARTAFACE PROMO PANKRATION
G  R  E  E  C  E


Ο όρος Social Media περικλείει το εύρος των τεχνολογικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κοινωνική αλληλεπίδραση, την ανταλλαγή γνώσεων, περιεχομένου και απόψεων. 

Το Social Media Marketing είναι η αξιοποίηση των Social Network και εδώ σας υποστηρίζει το spartaface PROMO PANKRATION

  • Σημαντικό είναι ότι 93% των χρηστών των social media πιστεύει ότι μια εταιρεία πρέπει να έχει μια παρουσία στα social media.

  • Επίσης 85% των χρηστών των social media πιστεύει ότι μια εταιρεία όχι μόνο πρέπει να έχει μια παρουσία στα social media αλλά και να αλληλεπιδρά με τους πελάτες της μέσω αυτών.


Το spartaface PROMO PANKRATION αναλαμβάνει  το σωστό χτίσιμο μιας online κοινότητας ...αυτή της δικής σας επιχείρησης... στο Facebook στο Twiter, στο Google+ η σε οποιοδήποτε άλλο  Social υπάρχει η ... θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον!!!

Για κάντε το μόνο σκέψη ... αυτό που θα γίνει άμεσα!

Πολλές επιχειρήσεις π.χ.στην Ελλάδα δαπανούν 100άδες euro σε φυλλάδια για να διαφημίσουν σταδιακά την επιχείρηση τους, χρήματα που εξανεμίζονται κρατώντας ένα κομμάτι αποτελέσματος. Ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα πρέπει να κάνουν πάλι το ίδιο, το άγχος αν θα κερδίσουν κάτι πάνω από αυτό που έχουν δαπανήσει είναι σίγουρα αρκετό...

Τώρα με τα Socials αλλάζουν όλα...

Η Επιχείρηση σας μπορεί να έχει την σελίδα της στο Facebook η στο Twiter και φυσικά τον κόσμο που την ακολουθεί και άλλωστε αυτό συμβαίνει τον τελευταίο καιρό,έτσι λοιπόν ο επιχειρηματίας μπορεί να "μοιράζει" θα λέγαμε τα δικά του "φυλλάδια" σε ένα κοινό κάθε ώρα ... κάθε στιγμή αντί αυτού του κλασικού τρόπου που μέχρι τώρα γνώριζε.

Μόνο  μέσω μιας κοινοποίησης σε ένα από τα δημοφιλή socials στον στοχευμένο λαό του, κόσμος που πραγματικά θέλει να τον βλέπει, ο επιχειρηματίας ΔΕΝ θα πετάξει ούτε ένα euro, θα τον δουν περισσότεροι,θα κερδίσει και κόσμο άμεσα στην ιστοσελίδα του[Ηλεκτρονικό κατάστημα]

Στο Promo Pankration σημαντικότατο είναι πως αποκτάτε τεράστιο κοινό, άμεσα, στοχευμένα αλλά και το πιο ελκυστικό  1000άδες % Φθηνότερα από τους άλλους.

Όλα αυτά οφείλονται  σε έναν μοναδικό τρόπο διαφήμισης που μόνο εμείς έχουμε, ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ SOCIALS έτσι κερδίζετε τον κόσμο που θέλετε απλά πληρώνοντας μόνο το αποτέλεσμα!!!

Είσαι Καλλιτέχνης; π.χ.Τραγουδιστής;;

Κέρδισε στοχευμένο κόσμο στο Twiter σε λίγα 24ωρα,  ξεπέρασε τους όλους!! 

Με το Promo Pankration μπορείς!

Πρόγραμμα - SPP/FGR

Επικοινωνία : promopankration@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger