Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο μέχρι την Τρίτη οι δύο Εφέτες Ειδικές Ανακρίτριες,  που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,  Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, αναμένεται να στείλουν την πρώτη κλήση σε απολογία για τον Ηλία Κασιδιάρη, εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών, υπόθεση για την οποία έχει αρθεί η ασυλία του βουλευτή. Επίσης κλήσεις αναμένεται να πάρουν και οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Αρβανίτης Μιχάλης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Νίκος Κούζηλος, εκ των οποίων έχει ήδη αρθεί η ασυλία τους για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Βασικά από ότι φαίνεται οι δύο ανακρίτριες σύμφωνα και με την επιστολή που έστειλαν την περασμένη εβδομάδα στην οποία ζητούσαν από τους βουλευτές του Κοινοβουλίου να μάθουν για ποιον λόγο καθυστερούν οι άρσεις ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών, ανάμεσά τους και του Η. Παναγιώταρου, φαίνεται πως στοχεύουν στην προφυλάκιση του Η. Κασιδιάρη, πριν από τις εκλογές του Μαΐου.
Στην πραγματικότητα φαίνεται να παίζεται ένα παιχνίδι με τον χρόνο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέχρι την Τρίτη να έχουν αποστείλει την κλήση στον Η. Κασιδιάρη. Μάλιστα παρόλο που στα δικαστήρια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ψυχή και που η Βουλή θα παραμείνει κλειστεί μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα, οι δύο ανακρίτριες φαίνεται να δουλεύουν πυρετωδώς, σαν να έχουν πάρει προσωπικά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Το ερώτημα είναι το εξής: Η Χρυσή Αυγή θα βγάλει τον Άσσο από το μανίκι, ρίχνοντας στο τραπέζι το δεύτερο βίντεο που θα τα τινάξει όλα στον αέρα, ή θα επιλέξει σιωπηρά να πάει σαν το πρόβατο στην σφαγή;
Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για «πολεμική» ατμόσφαιρα, η οποία αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις τις ερχόμενες ημέρες.

makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger