Εξισορροπώντας την συχνότητά μας..... εκπέμπουμε και την ανάλογη ενέργεια στο γύρω περιβάλλον.... όπου οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν αντίστοιχα και τους άλλους ......και ο καθένας από εμάς ταυτόχρονα επηρεάζει όλους μας. Οι Άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από τα Ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν μια πιο ενδυναμωτική επίδραση στο γενικότερο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι οι Άνθρωποι που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα......η επίδρασή τους δυστυχώς είναι αρκετά αποδυναμωτική.Η διαφορά ανάμεσα και αναμεταξύ των δύο επιπέδων είναι:
Εκείνοι οι Άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από χαμηλότερες δονήσεις.....δεν μπορούν να διακρίνουν την..... αλήθεια από το ψέμα. Έτσι μπορεί κάποιος να τους επηρεάσει πολύ εύκολα, να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιόν να μισούν, ποιόν να αγαπούν και τι ακριβώς να πράξουν. Μπορούν πολύ εύκολα να παρασυρθούν σαν τα «πρόβατα», σε μια μαζική νοοτροπία βασισμένη σε ασήμαντες λεπτομέρειες....όπως ο συγκεκριμένος τόπος που γεννήθηκαν, τα όσα πίστευαν οι γονείς και οι πρόγονοί τους, το σχήμα των ματιών τους, το χρώμα τους και πάρα πολλούς άλλους παράγοντες. Όλα αυτά λειτουργούν φυσικά μέσα από το θυμό, το φόβο, τη λύπη, την απάθεια, την ενοχή, την ντροπή, το μίσος, την κριτική και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα που εκπέπονται. Το τελευταίο αποτέλεσμα των ενεργειών είναι το κάθε άτομο να απελπίζεται και να φτάνει σε σημείο αυτοκτονίας. Τέτοια φαινόμενα βιώνουμε και σήμερα.....με αποτέλεσμα......στην Ελλάδα να έχουμε πλέον αρκετές αυτοκτονίες.

Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτές τις αυτοκτονίες;
Έχουν φτιάξει σε επίγειες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.....διάφορα «εργοστάσια» παραγωγής υπόηχων....όπου με αυτόν τον τρόπο ελέγχουν τις μάζες....ελέγχουν και χαμηλώνουν την συχνότητα του ανθρώπου. Κι αν σας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας να ξέρετε είναι μία σκληρή πραγματικότητα. Οι νεοταξίτες...ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμά τους για τον παγκόσμιο έλεγχο της συνείδησης και της κυριαρχίας εκτός από τους αεροψεκασμούς-εμβόλια-μικροτσιπς-ηλεκτρονικές ταυτότητες – οικονομικά μέτρα κλπ έχουν φτιάξει τέτοια όπλα με τους υπόηχους....ώστε να χειραγωγήσουν....αλλά και να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος......ώστε να φτάσει σε πολύ μικρό ποσοστό. Αν μόνος του ο καθένας μας προσπαθήσει να αυξήσει τη ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και την ενεργειακή του κατάσταση...αυξάνοντας την συχνότητα του.....στη αυξανόμενη συχνότητα της Γης.....τότε θα κινηθεί σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα......όπου θα λειτουργήσει μέσα του η αγάπη, η καλοσύνη, η πλήρης αρμονία. Έτσι δεν θα βιώσεις μέσα σου συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού. Θα σέβεσαι την κάθε μορφή ζωής...και θα αντιστέκεσαι σε κάθε κακόβουλη ενέργεια που γίνεται στο γύρω περιβάλλον σου.....άμεσα. Θα είσαι σ’ επαφή με το βαθύτερο ΕΑΥΤΟ σου και έτσι θα διατηρείς πάντα την εσωτερική σου ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και ΓΑΛΗΝΗ....... ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου.
Υπάρχουν σήμερα ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ.....οι οποίοι επιτελούν το αγαθό αυτό έργο της θετικής εξύψωσης.....ως αντίβαρο στη τόση ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ που εκπέμπει καθημερινά ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ.....και οι άνθρωποι της......έχουν γίνει το στόχαστρο των σκοτεινών-μασονικών δυνάμεων. Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, αποτελούν το κάθε αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων της κατώτερης ενέργειας. Αυτό δε συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα-προς-ένα, από τη στιγμή που ένα μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας......κινείται στις κατώτερες και χαμηλότερες αποδυναμωτικές συχνότητες.

Αν αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος δεν αντιδράει σε όσα γίνονται σήμερα στην Ελλάδα......ψάξτε το λίγο βαθύτερα.....και θα δείτε ότι η πληθώρα των «εργοστασίων» που βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια.....θα σας τρομάξει......κι φυσικά δεν μιλάει κανείς.....από τους πολιτικούς-στρατιωτικούς-δημοσιογραφικούς παράγοντες....που ήδη εδώ και καιρό έχουν ενημερωθεί. Από τον ερευνητή Ιωάννη Λαμπρόπουλο περί του μείζονος αυτού σοβαρού ζητήματος....! Αυτή η ένοχη σιωπή....των κυβερνώντων..... είναι μια απόδειξη που οφείλουμε να τη δούμε και να την ερευνήσουμε από κοντά. Υπάρχουν συντεταγμένες σε κάθε νομό..... και απειλείται άμεσα η ζωή μας. Επειδή η ίδια η ΖΩΗ..... είναι ωραία.... φροντίστε ΑΔΕΛΦΙΑ....να την υπερασπιστείτε...!

Έως τώρα έχουν γίνει κάποιες έρευνες....οι οποίες αντισταθμίζουν τις κατώτερες αυτές συχνότητες: Όταν ένας άνθρωπος δονείται σε ενέργεια της αισιοδοξίας και προθυμίας ώστε να μην κατακρίνει άδικα τους άλλους χωρίς επιχειρήματα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα. Αν κάποιος ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης/αφοσίωσης και του σεβασμού για το κάθε είδος ζωής του πλανήτη.....θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια των 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα. Αν κάποιος που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης....θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αν κάποιος που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σ’ ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα....θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια των 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα. Ένας και μόνος ένας.....δυνατός ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ....που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο θα μπορούσε κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο της συνειδητότητας....να εξισορροπήσει τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας.....κι επειδή αυτή την περίοδο δεν έχουμε μια τέτοια μεγάλη προσωπικότητα.... οφείλουμε ΟΛΟΙ μας....να βάλουμε ένα λιθαράκι..... ώστε να εξυψώσουμε όλον τον πλανήτη....σε άλλο επίπεδο φωτεινότητας. Εξάλλου να ξέρετε ότι εάν η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο......θα οδηγήσει σε καταστροφή..... και εάν δεν υπάρξει η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων.....που είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.....τότε κλάψε Χαράλαμπε.....! Αλλά επειδή ....κάτι γνωρίζω....ότι κάποιοι άρχισαν να βάζουν το χεράκι τους.....εν τούτοις όμως δεν φτάνει.....είναι καλό να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ........ ΤΩΡΑ..... ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Είναι ΑΔΕΛΦΙΑ...... ζωτικής σημασίας να ανακαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους θα ενισχύσουμε την ανθρώπινη ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ..... έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας της ανύψωσης της συχνότητας. των δικών μας δονήσεων. Έτσι ανυψώνοντας τη συχνότητα των δονήσεών μας.....έστω και για λίγο, κάνοντας στην καθημερινότητα μας τακτικά πράξεις αγάπης αλληλεγγύης, καλοσύνης, αρνούμενοι να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων.....εστιαζόμενοι πάντα στο καλό που μπορεί να προσφέρει το μεταμφιεσμένο κακό, μπορούμε ν' αποτελέσουμε αντίβαρο για τους ανθρώπους που ζουν στον πλανήτη Γη και κινούνται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα ......της ντροπής, του θυμού και του φόβου.

Εάν εναρμονισθούμε λοιπόν με την ανώτερη ΣΥΝ-ΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ μπορούμε να γίνουμε όργανα ΕΙΡΗΝΗΣ.... για τον πλανήτη Γη.

ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ.....ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ......Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ .....ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)



http://master-lista.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger