Το Ongamira είναι μια κοιλάδα που βρίσκεται 25 χλμ από το Capilla del Monte στην Αργεντινή και είναι διάσημο μέρος για τις σπηλιές και τήν πλούσια βλάστηση. 
Το Ongamira παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους μελετητές των UFO του παραφυσικού, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πραγματικές διαστάσεις πύλες, όπου μερικές φορές κατ 'επανάληψη, παρατηρούνται τα UFO ,και μυστηριώδη όντα φωτός.

Ο ερευνητής του παραφυσικού και ειδικός τών UFO ο Gustavo Fernandez είπε σε μια συνέντευξη με τον εμπειρογνώμονα του Μεξικού που ασχολείται με τα UFO και δημοσιογράφος την Ana Luisa Cid, " δεν είναι πρώτη φορά, όπως είναι γνωστό στον κόσμο ότι τα UFO είναι άγνωστα αντικείμενα, και παράξενα όντα που καταγράφονται από τις κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, αν και όχι ταυτόχρονα ορατά με γυμνό μάτι.

  
 Σε αυτό παρουσιάστηκαν διάφορα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης στην οποία φαίνεται ότι η εμφάνιση ή, η εξαφάνιση του φαινομένου της αυθόρμητης ορατότητας τών φαινομένων είναι τόσο γρήγορη που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να τα συλλάβει, ακόμα και με τήν φωτογραφική μηχανή και την κάμερα που πιθανώς είναι πιο ευαίσθητα . Βασικά, με λίγα λόγια, το ανθρώπινο μάτι είναι διαφορετικό, από το φωτογραφικό μάτι και μπορεί να αποτύχει να συλλάβει τα μυστηριώδη αντικείμενα, και οντότητες σε χώρους όπου θεωρείται ότι υπάρχουν διαστάσεις πύλες.

Αυτό συνδέεται με την αυξανόμενη πρόσληψη τών ερευνητών αυτού του φαινομένου, όπως φαίνεται ότι αυτές οι διάνοιες μεταξύ των διαστάσεων "χώρου διαστάσεις πύλες είναι πολύ παρόμοια με της περίφημες" σκουληκότρυπες "ή" stargate "μελετήθηκε επίσης στην Αστροφυσική και, εξηγούν πώς λειτουργούν, και πώς μπορούν να κάνουν δυνατή την επικοινωνία δύο απομακρυσμένων σημείων στο χώρο-χρόνο, παρακάμπτοντας τα ενδιάμεσα σημεία. Ίσως είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τη λογική μας, αλλά όχι περισσότερο από τα άλλα παράδοξα της σύγχρονης φυσικής. Έτσι, το Ongamira θεωρείτε ένα φαινόμενο από της πολλές "διαστάσεις πύλες" που διανεμήθηκε στο πρόσωπο του πλανήτη μας, όπου δεν υπήρχε πρόσβαση στο επίπεδο νοημοσύνης της ύπαρξής μας. Η εικόνα λήφθηκε στο Ongamira και το έστειλαν στόν Pablo Dessy. Ο Παύλος είπε ότι η φωτογραφία είχε δοθεί από έναν φίλο που ζει σε αυτή την περιοχή ".

Λίγα είναι γνωστά για αυτή την εικόνα, δεν ξέρω καν την ημερομηνία και το όνομα του μάρτυρα, έβγαζαν φωτογραφίες με τη φωτογραφική μηχανή του, κοντά στο σπήλαιο, χωρίς να αντιληφθούν το φαινόμενο εκείνη την εποχή. Φαίνονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο δύο οντότητες φωτός.
Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό, όπως και άλλες περιπτώσεις με τις περίφημες "συναντήσεις, τών παράδοξων φαινομένων φωτός," θα συζητηθεί στη Ρώμη στις 11 Μαΐου του 2014, ως μέρος της Παγκόσμιας Διάσκεψης, όπου οι εμπειρογνώμονες του κλάδου θα συμμετάσχουν στήν συνάντηση οπού θα είναι Ιταλοί και Μεξικανοί, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητών- contactees, Claudia Ruvalcaba και Héctor, από τήν Ιταλία ο Massimo Fratini, Alessandra και Lorenzo Fadda οι λεγόμενοι Προφήτες.


http://conspiracyfeeds.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger