Στις 12 Ιουνίου, δύο μόλις ημέρες μετά την κατάληψη της Μοσούλης, οι ισλαμοφασίστες επέβαλαν σεξουαλική τζιχάντ, απειλώντας να τιμωρήσουν με τους απάνθρωπους νόμους της Σαρία όποιον δεν συμμορφωθεί!

Οι δολοφόνοι διέταξαν τους Ιρακινούς να στέλνουν τις ανύπαντρες γυναίκες των οικογενειών τους για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις των «μαχητών» του ΙΚΙΛ. Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι οι πιστοί μουσουλμάνοι που πολεμούν χάνουν το ηθικό τους στο πεδίο της μάχης λόγω της έλλειψης επαφής με γυναίκα. Και άρα είναι … αξιέπαινες όσες μουσουλμάνες προσφέρουν το κορμί τους σ΄ αυτούς για να μπορούν να… συνεχίσουν την τζιχάντ! Τι και αν πρόκειται για κορίτσια που δεν έχουν μπει καν στην εφηβεία; Στο όνομα της τζιχάντ οι πατεράδες τους επιτρέπουν την εκπόρνευση τους και μάλιστα πολλές φορές παρακολουθούν αμέτοχοι τους ομαδικούς βιασμούς των κοριτσιών.

Ενδεικτικά ένα απόσπασμα της διακήρυξης της «σεξουαλικής τζιχάντ»:

«Μετά την απελευθέρωση της επαρχίας Νινευή και το καλωσόρισμα που επέδειξαν οι κάτοικοι στα αδέλφια τους, τους Μουτζαχεντίν, με τη βοήθεια του Αλλάχ εδώ θα γίνει η έδρα των Μουτζαχεντίν. Ως εκ τούτου, ζητούμε οι άντρες της περιοχής να προσφέρουν τις ανύπαντρες γυναίκες τους, έτσι ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν το καθήκον τους στη τζιχάντ, κάνοντας σεξ με τους Μουτζαχεντίν. Όποιος δεν συμμορφωθεί με την εντολή αυτή θα έρθει αντιμέτωπος με τους νόμους της Σαρία».

Την ίδια «πολιτική» εφαρμόζουν οι ισλαμιστές δολοφόνοι και στη Συρία. Οι εξομολογήσεις των νεαρών κοριτσιών για τον εφιάλτη που έζησαν, με την ανοχή των οικογενειών τους, προκαλούν φρίκη και αποκαλύπτουν το αληθινό πρόσωπο των μαχητών του ΙΚΙΛ.http://koukfamily.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger