Η αποθέωση του τυχοδιωκτισμού. Η αχόρταγη βουλιμία του διεθνούς ιμπεριαλισμού. Οι χειρότεροι serial killers όλων των εποχών. Προσέξτε λογική.

Πρώτα τροφοδότησαν με άπειρα εκατομμύρια δολαρίων την πιο σκοτεινή συμμορία των φονταμενταλιστών Μουσουλμάνων. Δηλαδή τους Ταλιμπάν και τον εκλεκτό αυτών Μπιν Λάντεν. Ο λόγος; Μα φυσικά να ξεσηκώσουν τους ξυπόλητους και έτσι να εκδιώξουν του Σοβιετικούς από το Αφγανιστάν.Το πέτυχαν. Παπαρούνα γαρ!

Αποτέλεσμα; Ο εκλεκτός της CIA με άφθονα πυρομαχικά και εξαιρετική τεχνογνωσία έστρεψε τον στόχο του κατά μεριά ΗΠΑ. Αυτονομήθηκε η μουσουλμανική συμμορία. Και κάπως έτσι γκρέμισε τους δίδυμους πύργους!

Ύστερα «ανακάλυψαν» πυρηνικά και χημικά στο οπλοστάσιο του Σαντάμ Χουσείν. Εκλεκτός κι αυτός του Λευκού Οίκου και της CIA. Εκλεκτός γιατί στην αρχή τον ενθάρρυναν να ορμήσει στο Ιράν με αποτέλεσμα επί σειρά ετών οι δύο χώρες να βρίσκονται σε εμπόλεμη δραστηριότητα και οι νεκροθάφτες να δουλεύουν σε 24ωρες βάρδιες!

Στην συνέχεια και αφού προηγουμένως ακόμα και η Βάλερι Plane, η κρυφή πράκτορας της CIA είχε διαφωνήσει επειδή ούτε χημικά ούτε πυρηνικά, όρμησαν στο Ιρακ και τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο. Ο λόγος; Φυσικά το πετρέλαιο και οι κατασκευαστικές των ΗΠΑ

Έπειτα άρχισαν να τροφοδοτούν με εκατομμύρια δολάρια και με άφθονα πυρομαχικά, τους αντιπάλους του Μπασάρ Αλ Ασαντ της Συρίας. Δηλαδή τα ξαναβρήκαν με τους Ταλιμπάν, αυτούς τους «άθλιους εχθρούς» του Αμερικανικού λαού και ολόκληρης της Υφηλίου. Ο λόγος; Φυσικά η εκθρόνιση του Ασαντ και η τοποθέτηση δικής της, χειραγωγούμενης κυβέρνησης στην Συρία!

Και τώρα, αφού το σχέδιο δεν πέτυχε, ο Ασαντ δεν κατατροπώθηκε και αφού οι εκατόμβες ξεχειλίζουν από πτώματα και η μισή χώρα έχει μετατραπεί σε ερείπια, τώρα λοιπόν, οι ορδές των Ταλιμπάν, αυτών των άλλοτε εχθρών και άλλοτε φίλων και συμμάχων του Λευκού Οίκου, επελαύνουν να κατακτήσουν το Ιράκ!

Το ίδιο παιχνίδι λαμβάνει χώρα και στην Ουκρανία. Όπου η κατά τα άλλα φανατική αντιφασίστρια Ανγκελα Μέρκελ, ενθαρρύνει και πορεύεται χέρι με χέρι με τα χειρότερα αποβράσματα του νεο-ναζισμού.

Το συμπέρασμα γνωστό. Όλοι αυτοί που επαγγέλλονται Δημοκρατία, Ελευθερία, Αυτοδιάθεση, Ανεξαρτησία. Όλοι αυτοί με τα κοστούμια, τις γραβάτες, τα μεγάλα λόγια και τις γνωστές, λεκτικές «τιράντες». Όλοι αυτοί οι προστάτες των Λαών και της πολιτιστικής ανάτασης των τριτοκοσμικών εθνών. Όλοι αυτοί οι «σύμμαχοι» και «φίλοι» με τα καθαρά χέρια. Ολοι αυτοί που παριστάνουν τους ταγούς των Λαών. Όλοι αυτοί οι γνωστοί, ακολουθούν την ίδια πορεία με τους Σταυροφόρους και τους αποικιοκράτες.

Όπως λόγου χάριν ο Λεοπόλδος ο Β του Βελγίου που το 1885 οι φονιάδες του δολοφόνησαν και ακρωτηρίασαν καμιά δεκαριά εκατομμύρια αφρικανούς του Βελγικού Κογκό. Ο λόγος; Φυσικά οι πρώτες ύλες.

Με ένα λόγο: Θα συμμαχήσουν και με τον διάβολο προκειμένου να λεηλατήσουν, να καταστρέψουν και να κατακλέψουν τις πρώτες ύλες των χωρών του Τρίτου Κόσμου. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Είναι ικανοί να διαπράξουν τα πάντα. Μπουκάρετε, αρπάξτε και σκοτώστε. Όλα τ άλλα είναι τροφή για τις κότες και τα κοτόπουλα των Ορνιθοτροφείων κάθε χώρας!

***

Δημήτρης Δανίκας




www.edwhellas.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger