«Μαγικό» συστατικό για ραγισμένες φτέρνες και πρησμένα πόδια

Το μαύρο αλάτι έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα της γης και όχι άδικα, αφού μπορεί να ενισχύσει την απαλότητα του δέρματος και όχι μόνο.

Αντί να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα με βάση το σαπούνι, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο αλάτι στο νερό του μπάνιου σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και επιρρεπή σε ερεθισμούς, λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό στοιχείο επούλωσης. Λειτουργεί μαγικά για ραγισμένες φτέρνες, πρησμένα πόδια, το «πόδι του αθλητή», κονδυλώματα και διαστρέμματα. Το σώμα σας θα αισθανθεί απόλυτα αναζωογονημένο.

Δυνατά και χωρίς προβλήματα μαλλιά

Εάν πάσχετε από απώλεια μαλλιών και είστε απογοητευμένοι από τη χρήση των ιατρικών συμπληρωμάτων και τονωτικών για τα μαλλιά, δοκιμάστε κάτι φυσικό αυτή τη φορά. Το μαύρο αλάτι περιέχει πολλά βασικά μέταλλα, βοηθά στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σας. Ενισχύει τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τη διάσπαση τους. Σε περίπτωση που έχετε πιτυρίδα ή οξεία πτώση των μαλλιών, δοκιμάστε τη λήψη μαύρου αλατιού με χυμό ντομάτας, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και το πάχος της τρίχας και ενισχύει την λάμψη τους!neadiatrofis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger