Η εθνική εφημερίδα “Εμπρός” αποκαλύπτει σήμερα την αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ήταν αρχηγός της Νεολαίας Ε.Π.Ε.Ν. του Γεωργίου Παπαδoπουλου. Παρέλαβε δε την αρχηγία της Νεολαίας αμέσως μετά την παραίτηση του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Γνωστές οι σχέσεις λοιπόν του Βορίδη με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Μετά από την σημερινή αποκάλυψη του ΕΜΠΡΟΣ γίνονται γνωστές και οι σχέσεις του διαδόχου του Μάκη Βορίδη στην θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με τον Στυλιανό Παττακό. Δεν είναι άλλος από τον πιο επιτυχημένο πρώην υπουργό και μαχητή της παράταξης, κατά τον Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ποιος άλλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα ακολουθήσει για την Ν.Δ. τώρα που η παρουσία του Γεωργιάδη σε υπεύθυνες θέσεις για την Ν.Δ. θεωρείται τελειωμένη;

Μήπως θα αναζητηθεί στέλεχος που να είχε σχέσεις με τον Νικόλαο Μακαρέζο, για να ολοκληρωθεί με τον τρόπο αυτό και η τριανδρία των ηγετών της 21ης Απριλίου;

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν εν ενεργεία στελέχη έχοντα σχέσεις και με τον Μακαρέζο. Τελικά δεν είχε άδικο ο Χρήστος Παππάς ο οποιος παίρνοντας αφορμή την περίπτωση Βορίδη, Γεωργιάδη και των άλλων «μπουμπουκιών» της Νουδούλας είπε χαρακτηριστικά στον λόγο του στην Βουλή: «Με την αστική Ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας ούτε είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση».


https://koinonikosethnikismos.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger