"Δυστυχώς μελέτες επί μελετών για τη γέφυρα. Σφάλματα και καθυστερήσεις 20ετίας.....»,ήταν η διαπίστωση που έκανε ,ζωντανά διαδικτυακά, στο IonianRadio.gr , ο νεοεκλεγείς  Δημάρχος Ζακύνθου, κ.Παύλος Κολοκοκοτσάς, αναφορικά με την περιβόητη και πολυσυζητημένη  γέφυρα του Αγίου Χαραλάμπη.

Ο κ.Κολοκοτσάς μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη,(στην καθημερινή εκπομπή και ώρα 21:00)  τόνισε ότι ο ίδιος θα προβεί σε ενέργειες ώστε άμεσα να έρθει και να τοποθετηθεί σιδερένια γέφυρα, κάτι ανάλογο με αυτό που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά που κάποιοι δεν ενδιαφέρθηκαν να τοποθετηθεί αφήνοντας  την, κυριολεκτικά «στην τύχη της».

" Όταν ο Κολοκοτσάς φώναζε, έπρεπε να χτυπηθεί. Σήμερα που με εμπιστεύτηκαν θα προσπαθήσω να κάνω έργα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κολοκοτσάς, επισημαίνοντας ότι η «Μάχη για τη Ζάκυνθο», δεν κάνει διακοπές, αναμένοντας την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει καθήκοντα.

«Έχουμε επαφές και μαθαίνουμε τα προβλήματα , αλλά και τα οικονομικά που θα παραλάβουμε. Κατά προσέγγιση θα παραλάβουμε χρέη , (εκτός των δανείων που έχουν ληφθεί), πολλών εκατομμυρίων" , ήταν οι διαπιστώσεις του νέου Δημάρχου, μετά τις επισκέψεις σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δήμου που ο ίδιος έκανε με κλιμάκιο του συνδυασμού του.

Συνεχίζοντας ο κ.Κολοκοτσάς , αναφέρθηκε στο σημαντικότερο , όπως ο ίδιος πιστεύει, πρόβλημα , που αποτελεί βόμβα για το νησί μας, τα σκουπίδια, αλλά και στον υπόγειο αγωγό ύδρευσης, ένα σοβαρό έργο στο οποίο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, για να μη μπούμε «αύριο» σε περιπέτειες".

Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη του στο νέο Δημοτικό Θέατρο τόνισε ότι δεν βρήκε «τα αναμενόμενα» που περίμενε και προκειμένου να ολοκληρωθεί   θα κάνει ότι χρειάζεται, ώστε να ενταχθεί στο  ΕΣΠΑ το ποσό του 1,4 εκατομμυρίων που υπολείπεται  για την ολοκλήρωση του .

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (17.06.2014)


www.zantepress24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger