Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών, με αφορμή την πρόσκληση της δασκάλαςστους γονείς να μαγειρέψουν κάτι για τα παιδιά και να το φέρουν στην τάξη.

Μία μητέρα, θέλοντας να εκδηλώσει τα φεμινιστικά της μηνύματα στα παιδιά, είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξει cupcakes σε σχήμα αιδοίου. "Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα γλυκά, για να διδάξετε σήμερα στα παιδιά για τα γυναικεία γεννητικά όργανα', είπε ση δασκάλα.

Όταν εκείνη αντίκρυσε τα... πρωτότυπα γλυκά, αφού συνήλθε από το σοκ, εξήγησε στη φεμινίστρια - μαγείρισσα ότι δεν μπορεί να τα παρουσιάσει στα παιδιά.

Η μητέρα έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει ξανά και ξανά: "Αιδοίο! Αιδοίο!" και μετά βγήκε έξω από την τάξη. Η οργή της, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια έστελνε απειλητικά μηνύματα και e-mails στη δασκάλα του παιδιού της, ενώ της ευχόταν "να καταλήξει με έναν άνδρα που θα τη χτυπάει από το πρωί μέχρι το βράδυ".

Η δασκάλα έδωσε τα μηνύματα στη δημοσιότητα, ωστόσο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της και έτσι υπάρχουν αμφιβολίες, κατά πόσο το περιστατικό είναι αληθές.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger