Οι περίοικοι συνδέουν το γεγονός με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας.. Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν προχθές κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος τελικά διακόπηκε.

Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο με τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι, το οποίο μετέφερε σημαία με το χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας», με προσαρτημένο το Κόσοβο, την Ήπειρο, την Κέρκυρα και τη δυτική Μακεδονία.

Τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις σε διάφορες περιοχές, …φαίνεται και στο Αγρίνιο, αν πράγματι το κάψιμο της σημαίας στο νηπιαγωγείο αποδοθεί σε Αλβανικής καταγωγής κατοίκους της πόλης, όπως υποστηρίζουν στο agrinioreport.com περίοικοι.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι κάποιος ή κάποιοι έκαψαν τη Σημαία, ανεξάρτητα απ’ το ποιο ήταν το κίνητρό τους, συνιστά πράξη που διώκεται ποινικά. Και που σαφώς στρέφεται κατά του Έθνους.

Ελπίζουμε να γίνει προσπάθεια απ’ τις αρμόδιες αρχές ώστε να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και, σύμφωνα με τα εκ του νόμου προβλεπόμενα, να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger