Πρωτού κανά 2 εβδομάδες περασμένες 23.00 το βράδυ με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Χρυσούπολης προς την Χρυσούπολη είδα και εγώ ένα ολόϊδιο reptilian με την περιφερειακή μου όραση όταν εισερχόμενος με το μηχανάκι έκοψα απότομα ταχύτητα στα πρώτα σπίτια του χωριού Ερατεινό (Νομός Καβάλας).

Και το είδα και εγώ μπροστά από ένα δένδρο να χάνεται σαν να χύνεται κάποιο υγρό. Οι πηγές μου λένε πως οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν για τα reptilians, τα οποία κινούνται στα 400MHz ταχύτητα και δεν τα πιάνει το ανθρώπινο μάτι (280 ΜΗz), και πως είναι υπεύθυνα για εξαφανίσεις μικρών παιδιών. Στην Ελλάδα, υπάρχει συγκάληψη από τις μυστικές υπηρεσίες, και την αστυνομία έμαθα, διότι εξαφανίζονται κάθε χρόνο 70.000 παιδιά, πολλά εκ των οποίων καταλήγουν τροφή ή πειραματόζωα για τα βρηλάκια, που το βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=vbx-VTgNh_E .... αποκαλεί gargoyles (γκαργκόλια).

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. πειραματόζωα χρησιμοποιούν κ χωρίς να εξαφανίσουν ανθρώπους. Βασανίζουν και κάνουν ότι πείραμα θέλεις πάνω τους, και πληρώνεται κόσμος να μην μιλήσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή