Πέφτοντας στο κενό, από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, κοντά στο ξενοδοχείο «Ανατόλια», επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας 44χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη τις πρωινές ή μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, αφού το πτώμα του αδικοχαμένου άντρα εντοπίστηκε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι.

Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, καθότι η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση έγινε από στενό παράθυρο του διαμερίσματος, που «έβλεπε» στον ακάλυπτο, πράγμα που αποκλείει και το ατύχημα. Εντούτοις ο 44χρονος φερόμενος ως αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα, με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη αυτή πράξη.

Η είδηση του άδοξου χαμού του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, καθώς επίσης τη σχολική κοινότητα, αφού ο 44χρονος ήταν δάσκαλος στο 1ο μειονοτικό δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής.

Παρατηρητής

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger