Διαμελισμένα βρέθηκαν τα σώματα του πιλότου και του επιβάτη κι εμείς υποκρινόμαστε το ατύχημα!

Ο πιλότος Αυγουστίνος Αυγουστής, πατέρας 3 παιδιών και ο Λιβάνιος Τζιόρτζ Οπέκι, ( photo πάνω) ήρθαν να προστεθούν στους ήρωες των Ιμίων Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό-(photo κάτω )

Η αποκάλυψη-βόμβα της εφημερίδας Φιλελύθερος ότι το εκπαιδευτικό αεροσκάφος έπεσε στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα-σαν πυροβολημένο πουλί-δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι το έρριξαν οι Τούρκοι.

Δεν πρόκειται για μηχανική βλάβη όπως θέλησαν να την παρουσιάσουν.

Πολύ σύντομα γερμανικά και ισραηλινά ΜΜΕ θα αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβη!

Αντί ο Κύπριος πρόεδρος να κηρύξει τις Ενοπλες Δυνάμεις σε κατάσταση πολέμου εισήχθη στο Νοσοκομείο αφήνοντας τους Γερμανούς ναύτες της κορβέτας «Braunschweig» (F-260) (πως βρέθηκε στη περιοχή;) να περισυλλέξει τα συντρίμμια του αεροσκάφους και τις σορούς των νεκρών.

Κι όλα αυτά την στιγμή που τόσο τα συντρίμμια-όσο και οι σοροί των νεκρών-"μιλάνε" από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε.

Αυτά γράφαμε νωρίτερα και πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε:

Στην ταχύτητα πτώσης έρχεται να προστεθούν και τα διαμελισμένα σώματα του πιλότου και του συνεπιβάτη του: Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, λήφθηκαν δείγματα για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA καθώς οι σοροί δεν εντοπίστηκαν ολόκληροι, αλλά μέλη τους και σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση.

Aυτό σημαίνει ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο.

Την ίδια ώρα Ελληνες και Κύπριοι δημοσιογράφοι βάζουν την ουρά στα σκέλια -όπως οι πολιτικοί μας-και δεν βγάζουν τσιμμουδιά.

Κύριο μέλημά μας είναι τώρα οι 100 δόσεις-πόση ξεφτίλα, πόση ανανδρεία αδέλφια;

Ντροπή-τι άλλο να πεις.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger