Μηνύσεις είναι έτοιμη να επιστρατεύσει η Νέα Δημοκρατία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τους ισχυρισμούς ότι σκίστηκε ο πίνακας «η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θ. Βρυζάκη.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους» τονίζεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.

Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ορισμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στις οποίες ο πίνακας φαίνεται σκισμένος είναι προϊόν σάτιρας και μοντάζ, αλλά στη Νέα Δημοκρατία δεν το κατάλαβαν… μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger