“Μη με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τους άλλους. Δεν με αφορά τι κάνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων…. Αν είμαστε Έλληνες θα πρέπει να το αποδεικνύουμε εμπράκτως και σε καθημερινή βάση” είπε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένθετο εφημερίδας, απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Είχατε εκλογές, δεν είχαμε”.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δε ψήφισε, όπως κάνει χρόνια τώρα. “Δεν είμαι με κανένα κόμμα, ούτε με τη Χρυσή Αυγή. Είμαι με το κόμμα Ελλάς και με όποιον είναι υπέρ της Ελλάδος. Αν είναι η Χρυσή Αυγή, τότε είμαι μαζί τους. Είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ, θυμάται, και είναι μόνο Έλληνας” πρόσθεσε.

Ο Νότης Σφακιανάκης χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα. Όσο για τη Δέσποινα Βανδή και τη διακοπή της συνεργασίας τους είπε: “Δεν ξέρω γιατί θίχτηκε η Δέσποινα… Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στην Γερμανία και καθάριζα μαζί με τη μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες… Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδιαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; Είναι ρατσιστικό να πεις ‘δεν θέλω να μπεις στο σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι;’ Πάρε την άδειά μου για να μπεις”.....




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger