Μια απίστευτη κομπίνα με θύμα την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Φωτεινή Γεωργίου αποκάλυψε η Espresso. Εχει στηθεί από επιτήδειους που παρουσιάζονται ως συνεργάτες στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ' όλα» και αντί αμοιβής υπόσχονται σε γιατρούς τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η «ταρίφα» για μια δήθεν παρουσίαση στο στούντιο ή για μια ολιγόλεπτη συνέντευξη σε βίντεο κυμαίνεται από 500 έως και 2.000 ευρώ, όπως αναφέρουν στις καταγγελίες τους γιατροί τους οποίους προσέγγισε ήδη η σπείρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος του ιατρικού ρεπορτάζ μιλώντας στην «Espresso» αποκάλυψε πως οι καταγγελίες άρχισαν πριν από λίγους μήνες και αντί να μειώνονται, συνεχώς αυξάνονται. «Πρόκειται για μια μεγάλη απάτη. Γυναίκες και άντρες, είτε μέσω τηλεφώνου είτε με φυσική τους παρουσία, συστήνονται -πιθανώς με ψεύτικα ονόματα- σε γιατρούς, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της εκπομπής μου. Τους υπόσχονται "συμβόλαια" προβολής έναντι υψηλών ποσών που φτάνουν ακόμα και τα 2.000 ευρώ. Οι περισσότερες καταγγελίες έχουν γίνει από την Αθήνα. Και φυσικά ο ΑΝΤ1, το νομικό τμήμα του σταθμού δηλαδή, προχώρησε σε δικαστικές και αστυνομικές διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών» λέει η παρουσιάστρια.

Ανακοίνωση
Οπως ανέφερε η Φωτεινή Γεωργίου, στο επεισόδιο της εκπομπής «Υγεία πάνω απ' όλα» που θα προβληθεί μεθαύριο Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι θα προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει γιατρούς αλλά και τηλεθεατές σχετικά με την απάτη, ενώ έκανε και αντίστοιχη ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook. «Η εκπομπή εκπροσωπείται δημοσιογραφικά μόνο από δύο άτομα: τον συνεργάτη μου Δημήτρη Παπαντωνίου και εμένα. 

Οποιοσδήποτε άλλος συστήνεται ως συνεργάτης της εκπομπής είναι απλώς απατεώνας. Και μόνος του σκοπός είναι να γεμίσει παράνομα τις τσέπες του» έγραψε σε σχετικό ποστ προκειμένου να γνωστοποιήσει στους φίλους της την απάτη και να προστατεύσει επαγγελματίες από τους επιτήδειους.


ΠΗΓΗ 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger