Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηριών δείχνουν ίχνη DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του άτυχου 20χρονου φοιτητή, με το οποίο φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναλύθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα αποτελέσματα της ανάλυσης έδειξαν ότι πάνω στο μαχαίρι υπάρχουν ίχνη DNA του 20χρονου φοιτητή, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας.
Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη γράφτηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου, όταν ένας κάτοικος των Ιωαννίνων εντόπισε τη σορό του φοιτητή μόλις 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή, από όπου εξαφανίστηκε. Από τις έρευνες και την ιατροδικαστική εξέταση, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 20χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στη σορό.

Ταυτόχρονα, από τις αναλύσεις που έκαναν οι ειδικοί της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost, ότι το χώμα που βρέθηκε στα ρούχα του 20χρονου είναι το ίδιο με το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης, γεγονός που δείχνει ότι το σώμα του δεν μεταφέρθηκε από κάποια άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο.
Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του φοιτητή


Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Βουγιουκλάκη, το οποίο θα περιέχει και τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις πρώην και νυν σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Ηδη υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε καψόνια και βίαιη συμπεριφορά φοιτητών σε βάρος του 20χρονου, σύμφωνα με το «Βήμα». Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για νέες αναφορές για παρέμβαση βουλευτή προκειμένου να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση σπουδαστές της Σχολής με προβληματική συμπεριφορά, σε κατάθεση πρώην φοιτητή που ζει τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger