Τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ευχαριστούν τις φίλες και τους φίλους τους για τη θερμή ανταπόκριση στην πρόσκληση που τους απηύθυναν, για να συμμετέχουν στην ανοιχτή εκδήλωση του Σωματείου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Μάρτη.
Η κοινωνία μας έχει απόλυτη ανάγκη τη διατήρηση των ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών της, η ισχύς των οποίων διαπιστώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με τη συνάντησή μας στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης , η αντιπεριφερειάρχης κ.α Αδαμαντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας, οι εφημέριοι, πατήρ Γεώργιος Φωτόπουλος της ενορίας Μαγούλας και ο πατήρ Λάζαρος Σκάγκος της ενορίας Μυστρά, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.α Μαρία Τσιρώνη και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων.
Με φιλική και εγκάρδια διάθεση, ανάμεσά μας βρέθηκε ο φίλος του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας Σπύρος Χαριτάτος, γνωστός από τη δημοσιογραφική του καριέρα.
Απλός, χαμογελαστός, πρόσχαρος, έσφιξε το χέρι των μελών του Σωματείου μας και όλων των φίλων μας που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, δίνοντας και παίρνοντας ευχές και αγάπη.
Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ενημέρωσε για τη δράση των τελευταίων 12 μηνών στον τομέα της οικονομικής ενίσχυσης των μελών του Σωματείου.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η πρόσφατη (Φεβρουάριος 2015) οικονομική ενίσχυση των μελών του Σωματείου που αποδεδειγμένα διαβιώνουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με το ποσό των 50 (πενήντα) ευρώ, για κάθε μέλος δαπάνη που ανήλθε συνολικά στο ποσό των 2.500 (δυόμισι χιλιάδων) ευρώ.
Για την τεκμηρίωση των οικονομικών στοιχείων των μελών, ελέγχθηκαν τα σχετικά έγγραφα, τα οποία τα μέλη προσκόμισαν οικειοθελώς προς έλεγχο.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι επιπλέον του προαναφερόμενου ποσού, των 2.500 ευρώ, το Σωματείο από τον Ιανουάριο του 2014 έως το Φεβρουάριο του 2015, έχει ανταποκριθεί σε αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης μελών, τα οποία αντιμετώπισαν κάποια έκτακτη ανάγκη της οποίας τη σοβαρότητα έκρινε με εμπεριστατωμένη απόφασή του το Δ.Σ. με το συνολικό ποσό των 600 (εξακοσίων) ευρώ.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη που προσέφεραν στο Σωματείο μας, τους φίλους αρωγούς του έργου μας:
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Κ. ΧΑΤΖΕΛΗΣ Α.Ε., Ιδέες & Λύσεις ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ - ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Συστεγασμένα φαρμακεία), ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΒΕΕ (OPEL MAZDA CHEVROLET ), ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Οινοποιία, ΤΣΙΚΑΚΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Δικλίς – ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ, ΗΧΗΤΙΚΑ STAR PRODUCTIONS, ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ HOTEL.
τα ζαχαροπλαστεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ (Borsalino), ΒΕΡΓΑΔΟΥ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΛΑΜΗΔΙ, ΛΙΧΟΥΔΗΣ, τους φούρνους ΝΙΚΗΤΕΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔη, ΑΛΙΚΑΚΟΥ, ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΜΎΚΛΕΣ, - ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ.
τα καταστήματα, ΤΡΟΥΓΚΑΚΟΣ ο κόσμος του καφέ, ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΕΥΡΩΝΕΤ-ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, GOLDEN CLUB- ΣΤΑΘΑΚΟΣ Δ, Copy.com ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ Ο.Ε., ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Σπάρτης, ΚΡΙΚΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΨΥΧΟΓΙΟΣ Κοσμήματα, ΓΚΛΕΚΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ, MARK CENTER, Mega Electrics Φουντάς Γ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΑΓΗΣ, ΡΗΓΑΣ, KARMA Καφετέρια, ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΕΘΕΙΡΑ (ΧΡΥΣΑ ΝΙΚΙΑ), ΚΡΕΟΠΟΛΕΙΟ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΛΛΗ BEAUTY SPA, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ¨ΔΙΑΣ MANIATIS HOTEL¨ , ΦΟΥΝΤΑ ΜΠΕΤΥ , ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ , ΗΜΙΧΡΟΝΟ Life Style, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, FIJI-ΚΡΙΤΣΕΠΗ , ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΡΔΑΚΗΣ Γ, ΔΑΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ λευκά είδη, Terminal Βενέτα Αντωνίου, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΙΝΟΛΟΓΙΩΝ, RAGGAZI, butick ΚΑΙΤΗ, Crocodilino, NEOPTIC, ΧΡΟΝΗΣ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΦΛΩΡΟΣ.                                                                      
Ευχαριστούμε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λακωνίας, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και το ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα Ελλάδα για την διαρκή και πολύτιμη για το Σωματείο μας υποστήριξη όλων των προσπαθειών μας.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger