Τρεις ημέρες μετά την έναρξη του σήριαλ «το μεσαίο δάχτυλο του Βαρουφάκη», με τη χειρονομία δηλαδή που φέρεται να έκανε στο Ζάγκρεμπ ο υπουργός Οικονομικών, ένα νέο βίντεο έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι συντελεστές του σατιρικού τηλεοπτικού σόου του ZDF, Neο Magazin Royale έρχονται να αποκαλύψουν την αλήθεια. Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα, εξηγούν ότι… μόνταραν το επίμαχο απόσπασμα!

Όπως αναφέρουν, αναζητούσαν τον περασμένο Φεβρουάριο (το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ARD με τη επίμαχη χειρονομία είναι από τις 12 Φεβρουαρίου) πλάνα από τον Γιάνη Βαρουφάκη και δεν έβρισκαν άλλα, εκτός από αυτά της εκδήλωσης του Ζάγκρεμπ, το 2013.


Όμως, όπως εξηγούν, επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν αντίκτυπο με το βίντεοκλιπ τους, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Εξασφάλισαν λοιπόν τα πλάνα και «πείραξαν» τα πλάνα ώστε ο κ. Βαρουφάκης να φαίνεται ότι κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα, όπως αναφέρουν χρησιμοποίησαν υπερσύγχρονα μέσα, ενώ επιστράτευσαν μέχρι και τον… σωσία του Βαρουφάκη!

Σκοπός τους ήταν να παγιδεύσουν τον παρουσιαστή του ARD και όχι τον υπουργό Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο που προβλήθηκε στον σταθμό ARD την περασμένη Κυριακή, ο κ. Βαρουφάκης εμφανιζόταν να κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο την ώρα που αναφερόταν στους γερμανούς.

Ο κ. Βαρουφάκης διέψευσε ότι έχει κάνει ποτέ αυτή την κίνηση και έκανε λόγο για μονταρισμένο βίντεο, ενώ είχε σπεύσει να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Twitter το αυθεντικό βίντεο από την εκδήλωση. 


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger