Ρωμαϊκό όpγιo σε εφηβικό πάρτι – Μάνα έκανε σ.ξ με 18χρονο και 16χρονο φίλους της κόρης της  
Ξεσάλωσε στο πάρτι της 16χρονης κόρης της η 35χρονη Rachel Lynn Lehnardt μητέρα πέντε παιδιών που έπαιξε με έναν 18χρονο στο μπάνιο του σπιτιού της.
Ξεπέρασαν την κάθε φαντασία αλλά και τα όρια της λογικής τα όσα συνέβησαν στο εφηβικό πάρτι στην Γεωργία των ΗΠΑ. Οταν η έφηβη κόρη ρώτησε την μητέρα της αν θα μπορούσε να φέρει κάποιους φίλους στο σπίτι, η Rachel Lynn Lehnardt της απάντησε «ελάτε από εδώ, ας το διασκεδάσουμε». 

Κατά τη διάρκεια του πάρτι η 35χρονη επέτρεψε στους έφηβους να πιουν αλκοόλ, να καπνίσουν

Λίγο αργότερα η γυναίκα έφυγε με έναν 18χρονο και έκαναν στο μπάνιο το σπιτιού, ενώ όταν τελείωσε την πράξη της επέστρεψε ς και τα χρησιμοποίησε μπροστά στην υπόλοιπη παρέα. 

Γύρω στις 3.30 το πρωί η γυναίκα ξύπνησε και βρήκε τον 16χρονο φίλο της κόρης της να κάνει μαζί της. 

Οπως εξομολογήθηκε η γυναίκα στην συνάντηση ΑΑ, η κόρη της είπε ότι ένιωθε ενοχές επειδή το 25,4 εκατοστών μόριο του φίλου της ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να κάνει μαζί του και έτσι έκανε με τη μητέρα της. 

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Steve Morris ανέφερε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για να αποδειχτεί βιασμός, ενώ και η ίδια δεν θέλησε να κάνει μήνυση και να συζητήσει το περιστατικό. 

Οι λεπτομέρειες του ξέφρενου πάρτι που αποκάλυψε σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών καταγγέλθηκαν στις αρχές.


Η 35χρονη γυναίκα από τη Γεωργία συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.200 δολαρίων, ενώ έχασε την επιμέλεια των 5 παιδιών της ηλικίας από τεσσάρων έως 16 ετών. 

Η Λέναρντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει τις συνεδρίες με τους ΑΑ, την ώρα που ο δικηγόρος της δήλωσε πως κάποιες από τις κατηγορίες ήταν «τραβηγμένες», τονίζοντας παράλληλα πως η κατάσταση «είναι δύσκολη για όλη την οικογένεια» και πως η Λέναρντ «κάνει τα πάντα για να αποδεχτεί την πλήρη ευθύνη για ότι έγινε και επανορθώσει προς την οικογένειά της και την κοινωνία, διασφαλίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί».


.iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger