Ο Σατανικός Σιωνισμός, που εκφράζεται σήμερα από την Διεθνή Μασονία, πέραν των πολλών άλλων σκοτεινών σχεδίων του για την παγκόσμια επικράτησή του, έχει ειδικό Σατανικό σχέδιο για την οικονομική χρεοκοπία των Κρατών. Μερικά εκ των καταχθόνιων μέσων τους είναι:

Υπερηφανεύονται, λοιπόν, οι Σιωνο/Μασόνοι, ότι «Αυτοί είναι εκείνοι εκ των οποίων προέρχονται: Η Πανουργία, η Υπονόμευση, η Πείνα, η Ανηθικότητα, η Βία, οι Απεργίες, η πολύμορφη Αναρχία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, η Απέχθεια, η Έχθρα, η Αθλιότητα, το Μίσος, ο Εμβολιασμός ασθενειών!!! Η Δημόσια Ατιμία, η Κακοήθεια, οι Στάσεις, η Κατασκοπία, η Φορολογία, τα ύποπτα Εθνικά Δάνεια, οι Τόκοι, η Οικονομική κρίση, οι Μασονικές στοές, η Τρομοκρατία, η Εθνική και Θρησκευτική Διάβρωση, το Κακό, η Ψευτιά, οι Απάτες, η Ραδιουργία, οι Διαφωνίες των Κομμάτων, ο Τύπος, οι Καταστρεπτικές και Δόλιες διδασκαλίες, ο Εκφυλισμός των Χριστιανών», κλπ. – κλπ.

Συγκεκριμένα, η Σιωνο/Μασονική Λερναία Ύδρα έχει εφεύρει τα Κρατικά Δάνεια, και εκμεταλλεύεται τις πολλάκις συμβαίνουσες αταξίες από τα Κράτη. Η πρώτη αταξία γίνεται με την σύνταξη του Κρατικού Προϋπολογισμού, ο οποίος αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, γιατί αναβάλλεται μέχρι τα μισά του χρόνου. Έπειτα ζητείται επανορθωτικός Προϋπολογισμός, ο οποίος σπαταλάται εντός τριών μηνών, και ζητείται συμπληρωματικός Προϋπολογισμός και όλα αυτά τελικά καταλήγουν σε Προϋπολογισμό Εκκαθάρισης.

Όμως, επειδή, ο Προϋπολογισμός, λέγουν οι Σιωνο/Μασόνοι, του επόμενου έτους συντάσσεται επί τη βάσει του συνόλου του Γενικού Προϋπολογισμού, η κανονική ετήσια διαφορά είναι 50%, με αποτέλεσμα ο ετήσιος Προϋπολογισμός να τριπλασιάζεται ανά δεκαετία. Κατ’ αυτό τον τρόπο, λένε οι Σιωνο/Μασόνοι, με αυτές τις μεθόδους που θα χρησιμοποιούμε, και οι οποίες θα είναι παραδεκτές, αφού τα Κράτη δεν θα ενδιαφέρονται, τα ταμεία τους θα μείνουν αδειανά, γιατί τα επακολουθήσαντα Δάνεια θα καταβροχθίζουν και τα υπόλοιπα των ταμείων τους και έτσι θα οδηγούνται τα Κράτη σε χρεοκοπία.

Κάθε Δάνειο κατά τον Σιωνο/Μασονισμό αποδεικνεύει την αδυναμία του Κράτους, αλλά και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων του Δανείου!! Τα Δάνεια γενικά επικρέμονται ως Δαμόκλειος Σπάθη επί των κεφαλών των κυβερνώντων, οι οποίοι δεν δανείζονται ό,τι τους είναι αναγκαία για πρόσκαιρη φορολογία από τους πολίτες τους, αλλά θα έρχονται με τεντωμένα τα χέρια τους, και θα ζητούν ελεημοσύνη από τους τραπεζίτες μας!!! Αυτά τα εξωτερικά Δάνεια, κατά τον Σατανικό Σιωνο/Μασονισμό, είναι Βδέλλες και αν δεν τις απορρίψει το ίδιο το Κράτος τότε θα προσθέτονται Βδέλλες επί Βδελλών, και τελικά θα καταστραφούν τα Κράτη οικονομικά, γιατί αν το Δάνειο έχει τόκο 5% μέσα σε 20 χρόνια το Κράτος θα έχει πληρώσει, χωρίς κανένα όφελος, ένα τόκο που θα είναι ίσος με το Δάνειο. Εντός 40 ετών διπλασιάζεται το χρέος, και εντός 60 ετών το ποσόν τριπλασιάζεται, και το χρέος παραμένει χρέος πάντοτε ανεξόφλητο.

Έτσι τα Κράτη ευρίσκονται ενώπιον παθητικού, και μάλιστα παθητικού βαρυτάτου. Για να πληρωθούν μόνον οι τόκοι, πρέπει να καταφύγουν σε νέα Δάνεια, τα οποία δεν θα απορροφούν, αλλά θα αυξάνουν τα πρώτα χρέη. Όταν και η πίστωση αυτή εξαντληθεί, θα πρέπει με νέα Δάνεια να καλυφθεί, όχι βέβαια το Δάνειο, αλλά οι τόκοι των Δανείων. Και προσέξτε, με τα εξωτερικά αυτά Δάνεια δεν θα τολμήσουν οι δανειζόμενοι, να σκεφθούν, να πράξουν κάτι άλλο, γιατί γνωρίζουν ότι αν πράξουν κάτι τέτοιο, τότε εμείς θα απαιτήσουμε όλο το χρήμα τους, δηλαδή ό,τι έχουν και δεν έχουν…

Αυτή, λοιπόν, είναι η Δαιμόνια τακτική και τα μέσα που χρησιμοποιεί η Διεθνής Σιωνο/Μασονία, σε βάρος των Κρατών, ώστε να φτάσουν στον σκοπό τους, στην παγκόσμια κυριαρχία τους. Και ερωτάται: Μήπως η ένδοξη Χώρα μας πράγματι είναι απρόσεκτη, εδώ και χρόνια, και έχει μπλεχτεί τελικά στα γρανάζια μιας τέτοιας Σατανικής Σιωνο/Μασονικής Σκευωρίας, και τώρα ψάχνεται, στο πουθενά, για να αποφύγει το μοιραίον;;;
Για να συσκεφτούμε όλοι μαζί, και να πράξουμε, ως Έθνος, τα πρέποντα, γιατί ο Αντικείμενος φαίνεται, ότι πράγματι λύνεται σιγά – σιγά και αρχίζει να αλωνίζει επικίνδυνα γύρω μας…
Λοιπόν, «Στώμεν καλώς…».

Ο Παπαφλέσσας

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger