Σε ανοιχτή διαβούλευση βρίσκεται το κατάπτυστο νομοσχέδιο της συγκυβερνήσεως περί της τροποποίησης του Κώδικα Ιθαγένειας

Το εν λόγω νομοσχέδιο, που αποτελεί ουσιαστικά μία επανάληψη του λαθρονόμου Ραγκούση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, παρέχει αφειδώς και ακρίτως την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, ενώ στο θέμα των αδειών παραμονής είναι ακόμα πιο γενναιόδωρο, παρέχοντας μεθόδους για την μονιμοποίηση όλων των εν Ελλάδι αλλοδαπών, αλλά και όσων εν τέλει θα έρθουν. 

Ενδεικτικό της φαιδρότητας που διέπει το νομοσχέδιο είναι το γεγονός ότι δίδεται η δυνατότητα στις «αρχές» να «μπορούν ανά πάσα στιγμή να χορηγούν αυτοτελή άδεια διαμονής για λόγους φιλευσπλαχνίας»!

Μία παράμετρος αυτού του νομοσχεδίου που δεν έχει σχολιαστεί αρκούντως είναι τα κίνητρα πίσω από αυτή την ενέργεια της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ και τους κινδύνους που ελλοχεύει αυτή για το μέλλον της χώρας. Σύμφωνα, λοιπόν, με το Σύνταγμα των Ελλήνων «Το εκλογικό σώμα είναι το σύνολο των Ελλήνων πολιτών που έχουν το δικαίωμα της ψήφου (ή το "δικαίωμα του εκλέγειν" ή το "ενεργητικό εκλογικό δικαίωμα").Το δικαίωμα αυτό διαθέτουν όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια, έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους…».

Κοινώς, όσοι λάβουν την ελληνική ιθαγένεια με τις διατάξεις του εν λόγω αντισυνταγματικού λαθρονόμου θα έχουν και το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Σύμφωνα με τις μετριοπαθείς εκτιμήσεις του ΔΟΛ αυτοί ανέρχονται «σε πρώτη φάση» στους 200.000 νέους ψηφοφόρους της κλεπτοκρατίας. Φυσικά αυτή η εκτίμηση του ΔΟΛ είναι άκρως μετριοπαθής, αφού με τις διατάξεις του νομοσχεδίου θα πάρουν εκατομμύρια άδεια παραμονής και εν τέλει οι περισσότεροι εξ αυτών θα λάβουν και δικαίωμα ψήφου, σε βάθος μερικών ετών.

Ακόμα, όμως, και αν υιοθετήσουμε την μετριοπαθή εκτίμηση του δημοσιογραφικού ομίλου, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι περίπου τόσες είναι οι ψήφοι που πήρε το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ στις εκλογές. Κοινώς τα δύο συνεταιράκια της συριζοψεκασμένης συγκυβέρνησης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επανέλθει μέχρι και το Πασόκ από τον πολιτικό του τάφο. Αυτό χωρίς να γίνει αναφορά στην πιθανή δημιουργία κόμματος λαθρομεταναστών, που θα υπονομεύει ευθέως την Ελλάδα προς χάριν της πατρίδας των ψηφοφόρων του. 

Υ.Γ.: Να ζήσει ο Πάνος Καμμένος και οι "κόκκινες γραμμές" του που θα κρατούσαν τον "Αλέξη" από το να διαλύσει τη χώρα με τις ιδεοληψίες του!

Κώστας Αλεξανδράκης


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger