Πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ότι υπουργός χρωστάει πολλά στο δημόσιο και μάλιστα υπουργός της τωρινής κυβέρνησης.

Πέρα από τον εν ενεργεία υπουργό, ανάμεσα στους 23.500 οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 250.000 ευρώ και οι οποίοι έλαβαν ραβασάκι από την Εφορία για να ρυθμίσουν τα χρέη τους, βρίσκονται και ένας ευρωβουλευτής, η σύζυγος πρώην πρωθυπουργού και ένας πρώην υπουργός.

Σύμφωνα με άρθρο γνωστής εφημερίδας, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, από την Περασμένη Πέμπτη ειδοποιεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail τους εν λόγω οφειλέτες… παρακαλώντας τους να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων που εκπνέει στις 26 Μαΐου. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως τονίζει η κυριακάτικη εφημερίδα βρίσκονται:

Μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Σύζυγος πρώην πρωθυπουργού, η οποία ελλείψει χρημάτων, πολλά χρόνια πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση, πωλούσε τη βίλα της. Χρωστά στην Εφορία πάνω από 400.000 ευρώ, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της εφημερίδας.

Ευρωβουλευτής που είδε, την προηγούμενη δεκαετία, τον επιχειρηματικό όμιλο που είχε στήσει, να καταρρέει.

Πρώην υπουργός, γνωστός για το πολιτικό του εκτόπισμα και την τεράστια ακίνητη περιουσία του. Ο εν λόγω πρώην υπουργός βρέθηκε να χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην Εφορία λόγω των χαρατσιών από νόμους που έχουν τη δική του σφραγίδα.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger