Έσκασε ξαφνικά η είδηση πως θα ''χτυπήσουν'' την Ελλάδα οι...

υψηλές θερμοκρασίες την ερχόμενη εβδομάδα !!

Το Greek-Weather.Org, τονίζει πως θα σημειωθούν ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που θα θυμίζουν μέσα Αυγούστου, με τον υδράργυρο σε ορισμένες ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της χώρας, να αγγίζει και τους 38 με 39 ίσως και 40 βαθμούς Κελσίου.

Κατά μέσο όρο η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα μετά τη Τρίτη, θα ανέλθει πάνω από τους 32-33oC, στη δυτική πάνω από τους 30-31oC, στη κεντρική πάνω από τους 33-34oC, στη νότια πάνω από τους 29-30oC και τέλος στην ανατολική χώρα πάνω από τους 32-33oC.

Το Greek-Weather.Org, υπογραμμίζει πως σε τμήματα της Θεσσαλίας, της κεντρικής Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου που βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα, η θερμοκρασία δεν αποκλείεται τη Τετάρτη κυρίως, να ανέλθει κατά τις μεσημεριανές ώρες, ίσως και πάνω από τους 38 βαθμούς Κελσίου, αγγίζοντας τοπικά αλλά για λίγες ώρες και τους 40oC. 

Το Greek-Weather.Org τέλος, προβλέπει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από τη Πέμπτη και μετά και κυρίως μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο... Πάντως το Καλοκαίρι βιάζεται να μας έρθει, ενώ υπάρχουν και φήμες πως θα είναι το πιο θερμό των τελευταίων 50 ετών για την Ευρώπη και την Ελλάδα !!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger