Στο παρελθόν είχαμε αναφέρει ότι η εξαφάνιση του Πούτιν είχε δημιουργήσει συνωμοσιολογικές σκέψεις για το αν ο νέος Πούτιν είναι ο ιδιος ή πρόκειται για κάποιον που του μοιαζει ή για κάποιον κλώνο.

Πολύ μας έκριναν για αυτό αλλά έτσι κι αλλιώς είμαστε συνηθισμένοι , το να προσπαθείς να ανακαλύψεις την αλήθεια μέσα σ” ένα θίασο γεμάτο από ψέματα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Σήμερα εμφανίζεται η πρώην σύζυγός του Πούτιν η οποία αναφέρει ότι ο σύζυγος της έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό και έχει αντικατασταθεί από κάποιο άλλο σώμα που του μοιάζει.

Βέβαια ούτε αυτό είναι απόδειξη ότι ο Πούτιν δεν είναι ο πραγματικός Πουτιν μιας και πολύ εύκολα η πρωην μπορεί να έχει χρηματοδοτηθεί ή να έχει πειστεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις,η οι δηλώσεις της να έχουν μεταφραστει ετσι ωστε να δημιουργηθει μία νέα είδηση που βολεύει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Είπαμε στην εποχή που ζούμε που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται που το μάτι μπορεί μόνο να κοιτά αλλά όχι να ακούει το να μπορείς να βρεις την αλήθεια είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα που χρειάζεται κάτι που εμείς οι άνθρωποι έχουμε ξεχάσει .

Την αληθινή μας κρίση, κρίση που περνά από την καρδιά και όχι τη λογική ,την κρίση η οποία έχει αφυπνιστεί μέσω της επίγνωσης .

Απολαύστε τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του κύριου Πούτιν.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger